NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

To se zgodi, ko ženska ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Reka ljubezni: Kako vam je Petra všeč kot fotomodel?
| V. M.

Reka ljubezni: Kako vam je Petra všeč kot fotomodel?

Vesna Kuzmić, Tomo Jeseničnik

Igralko Vesno Kuzmić poznamo po vlogi zadržane Petre, ki se je pridružila zgodbi nove sezone Reke ljubezni. Kakšna pa je, ko sezuje igralsko suknjo?

Tiha, zadržana, skoraj neopazna. Besede izbira preudarno, njen v črto stisnjen nasmeh pa tudi ne ponuja sprehoda po mislih, ki se pletejo po njeni glavi. Tudi vizualno lik Petre ne izstopa. Je lepa, mlada ženska, ki pa se s svojo zadržano podobo izgublja med dominantnimi liki.

Foto: POP TV/Tomo Jeseničnik - Vesna Kuzmić

Takšna je Vesna v vlogi Petre. Pa zasebno?

31- letnica je gledališka in filmska igralka, ki je svojo pot v svet odrskih desk pričela s študijem na AGRFT, nato pa marljivo nadaljevala z magistrskim študijem ter pridobljeno znanje nadgradila s kaljenjem v ugledni ruski gledališki šoli. Na malih ekranih ni sveža novinka, spremljali smo jo namreč že lahko v krimikomediji Truplo.

Karakterno Vesna deluje skrivnostno, a ni tako silno zadržana, kot jo lahko vidimo v vlogi Petre. Bliže so ji namreč spontani odzivi, čeprav se odloča tudi z zdravo mero razuma, pri čemer skuša najti ravnovesje obojega.

Pa vizualno? Prelepa ženska, ki zlahka zdrsne v vlogo modela. Nam je sila všeč v vlogi jesenske lepotice, kjer še posebej pridejo do izraza njene velike rjave oči. Zanimivo, slednjih pri Petri sploh nismo opazili …