Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reka ljubezni: Kako vam je Petra všeč kot fotomodel?

17. 10. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Vesna Kuzmić

Vesna Kuzmić foto: Tomo Jeseničnik

Igralko Vesno Kuzmić poznamo po vlogi zadržane Petre, ki se je pridružila zgodbi nove sezone Reke ljubezni. Kakšna pa je, ko sezuje igralsko suknjo?

Tiha, zadržana, skoraj neopazna. Besede izbira preudarno, njen v črto stisnjen nasmeh pa tudi ne ponuja sprehoda po mislih, ki se pletejo po njeni glavi. Tudi vizualno lik Petre ne izstopa. Je lepa, mlada ženska, ki pa se s svojo zadržano podobo izgublja med dominantnimi liki.

Vesna Kuzmić foto: POP TV/Tomo Jeseničnik

Takšna je Vesna v vlogi Petre. Pa zasebno?

31- letnica je gledališka in filmska igralka, ki je svojo pot v svet odrskih desk pričela s študijem na AGRFT, nato pa marljivo nadaljevala z magistrskim študijem ter pridobljeno znanje nadgradila s kaljenjem v ugledni ruski gledališki šoli. Na malih ekranih ni sveža novinka, spremljali smo jo namreč že lahko v krimikomediji Truplo.

Karakterno Vesna deluje skrivnostno, a ni tako silno zadržana, kot jo lahko vidimo v vlogi Petre. Bliže so ji namreč spontani odzivi, čeprav se odloča tudi z zdravo mero razuma, pri čemer skuša najti ravnovesje obojega.

Pa vizualno? Prelepa ženska, ki zlahka zdrsne v vlogo modela. Nam je sila všeč v vlogi jesenske lepotice, kjer še posebej pridejo do izraza njene velike rjave oči. Zanimivo, slednjih pri Petri sploh nismo opazili …

prejšnji članek
Ne, to ni Penelope Cruz!
Svet slavnih
Ne, to ni Penelope Cruz!
naslednji članek
Mafini s skuto in ajvarjem
Kulinarika
Mafini s skuto in ajvarjem