klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

Emilia Clarke Njena.si

Emilia Clarke preživela dve možganski anevrizmi

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!
| V. M.

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Noemi, Profimedia

Noemi sicer ocenjuje, da je bila tekom malih zaslonov prikazana dokaj realno, pa vendar se je za kamero odvilo še vrsto podrobnosti, zaradi katerih bi jo morda spoznali še v nekoliko drugačni luči.

Najbolj opazna barovka letošnje sezone Noemi je po 40 dnevnem sodelovanju v šovu strnila misli ter nanizala čustveno in iskreno izpoved, ki jo je nato delila s sledilci na družabnem omrežju. V pojasnilu se je dotaknila številnih tem iz zakulisja, ponovno pa je tudi poudarila, da je šov zapustila zaradi pravičnosti do ljudi, ki so sodelovali v telefonskem glasovanju.

Foto: PLANET TV - Noemi

 Ure in ure čistila, pospravljala, mirila - kje pa so bile kamere?

''Preko enourne oddaje je težko spoznat ljudi, ker na žalost ni dovolj časa da bi prikazali vse. Zase lahko rečem, da sem bila prikazana dokaj realno ... niste pa videli marsičesa, kot na primer, kako sem 40 dni čistila stanovanje, prala posodo za vsemi, prala skoraj vsem perilo in posteljnino, ko sem edina v vseh dneh počistila kopalnico in čistila stanovanje po kolenih. Dan pred vročim stolom z Erikom, sem ne glede na to, da bi šov lahko zapustila, medtem ko so ostali žurali v Baru, štiri ure čistila stanovanje, tako da so stanovalci ob vstopu ostali odprtih ust. Vedno sem njih postavila na prvo mesto in si želela, da bi se dobro razumeli in živeli v čistem, mirnem okolju. Ni pokazalo, kako sem se postavila za vsakega tekmovalca, kako sem vsakemu dala roko in srce ter jih branila in dvigala v trenutkih, ko se jim je zgodila kakšna krivica in ko so bili psihično na dnu,'' se bivanja spominja Noemi, ki se je v nadaljevanju podrobno lotila razkrivanja karakterjev posameznih tekmovalcev. V kakšnih odtenkih jih vidijo njene oči, si lahko preberete v spodnji objavi, ki jo je delila na družabnem omrežju.