NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!
| V. M.

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Noemi, Profimedia

Noemi sicer ocenjuje, da je bila tekom malih zaslonov prikazana dokaj realno, pa vendar se je za kamero odvilo še vrsto podrobnosti, zaradi katerih bi jo morda spoznali še v nekoliko drugačni luči.

Najbolj opazna barovka letošnje sezone Noemi je po 40 dnevnem sodelovanju v šovu strnila misli ter nanizala čustveno in iskreno izpoved, ki jo je nato delila s sledilci na družabnem omrežju. V pojasnilu se je dotaknila številnih tem iz zakulisja, ponovno pa je tudi poudarila, da je šov zapustila zaradi pravičnosti do ljudi, ki so sodelovali v telefonskem glasovanju.

Foto: PLANET TV - Noemi

 Ure in ure čistila, pospravljala, mirila - kje pa so bile kamere?

''Preko enourne oddaje je težko spoznat ljudi, ker na žalost ni dovolj časa da bi prikazali vse. Zase lahko rečem, da sem bila prikazana dokaj realno ... niste pa videli marsičesa, kot na primer, kako sem 40 dni čistila stanovanje, prala posodo za vsemi, prala skoraj vsem perilo in posteljnino, ko sem edina v vseh dneh počistila kopalnico in čistila stanovanje po kolenih. Dan pred vročim stolom z Erikom, sem ne glede na to, da bi šov lahko zapustila, medtem ko so ostali žurali v Baru, štiri ure čistila stanovanje, tako da so stanovalci ob vstopu ostali odprtih ust. Vedno sem njih postavila na prvo mesto in si želela, da bi se dobro razumeli in živeli v čistem, mirnem okolju. Ni pokazalo, kako sem se postavila za vsakega tekmovalca, kako sem vsakemu dala roko in srce ter jih branila in dvigala v trenutkih, ko se jim je zgodila kakšna krivica in ko so bili psihično na dnu,'' se bivanja spominja Noemi, ki se je v nadaljevanju podrobno lotila razkrivanja karakterjev posameznih tekmovalcev. V kakšnih odtenkih jih vidijo njene oči, si lahko preberete v spodnji objavi, ki jo je delila na družabnem omrežju.