stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sabina iz šova letela kot raketa?

18. 10. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
sabina mlakar

Sabina Mlakar foto: Pop TV

Povratniki so sklenili, da se ne bodo držali pogodbe, ki so jo podpisali s Sabino. 'Če moramo, ko pridemo tja, izbrati nekoga izmed nas, bo ona šla kot raketa!'

Razmere med povratniki so resne. Zdaj ni več časa za preganjanje dolgčasa z zbadanjem, pred njimi je namreč vselitev na posestvo, ki pa se lahko za vse kaj hitro konča, če bo Sabina uresničila svoje grožnje in jih izdala tekmovalcem. Naloga povratnikov je namreč, da gostitelje prepričajo, da se v letošnji Kmetiji vidijo prvič.

A slednje še zdaleč ni lahka naloga, saj jim je Sabina ves čas grozila, da bo naredila vse, da se njihova pot v šovu konča. Ko so jo torej povabili, da se pogovorijo v skupno dobro, so bili najprej deležni njene jeze: "Vi si tega ne zaslužite, jaz spim v luži na dežju, pa niste mignili z repom, zdaj pa jaz ne bom!" je tarnala Sabina, ki je pred velikim preobratom podala še nekaj sočnih izjav: "Dobili jih bodo oni, šele zdaj se začenja! Prasci od prascev!"

Sabina foto: POP TV

A čez nekaj časa je zbrano družbo presenetila s predlogom, da jih ne bo razkrinkala, če ji obljubijo, da je ne bodo prvi teden nominirali. Družba si je tako segla v roke ter zavezništvo potrdila s pogodbo, ki jo je nekoliko nespretno zapisala Sabina in ki je pravzaprav nihče ne jemlje resno. Še več, Denis je pogodbo celo raztrgal: "Mi smo imeli 100 dogovorov, pa se ni držala enega, zakaj bi zdaj mi budale izpadli? Če moramo, ko pridemo tja, izbrati nekoga izmed nas, bo ona šla kot raketa," je komentiral svoje dejanje, Miha pa je še pripomnil, da bodo pogodbo zlahka izkoristili: "Ta njen dogovor je tako slabo napisan, da ga kamot izkoristimo v svoj prid."

Denis je pogodbo raztrgal. foto: POP TV

prejšnji članek
Slovenska voditeljica objavila fotografijo hudih modric
Svet slavnih
Slovenska voditeljica objavila fotografijo hudih modric
naslednji članek
To je naredila stranka, da se je Nataši stemnilo pred očmi!
Svet slavnih
To je naredila stranka, da se je Nataši stemnilo pred očmi!