Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja po odhodu iz Bara: Ostala sem takšna, kot sem

22. 10. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
anja bar

Anja vstopa v Bar foto: Planet TV

Po sobotnem izpadu iz tekmovanja, se je na družbenem omrežju oglasila enaindvajsetletnica.

Kljub temu, da so si tekmovalci želeli, da v soboto Bar zapusti Katarina, se jim ta želja ni uresničila. Svoje kovčke je morala spakirati 21-letna Anja Kepic, ki je novico sprejela z nasmeškom. Kaj pa je povedala o svoji udeležbi v resničnostnem šovu?

"Z Barom sem dobila eno novo in zelo lepo izkušnjo. Hvala vsem za podpora in res sem presenečena, da sem v tako kratkem času prejela tako veliko podpore. Vsem Barovcem pa želim veliko sreče. V mojem življenju ima vsak od njih en poseben delček v srcu in zelo sem rečna, da sem jih spoznala, ker so res najboljši," je zapisala Anja, ki je razkrila, da zmago najbolj privošči Mateju. "Ker je res super delaven fant, ki se res vsak trenutek trudi za dobrobit Bara in se najbolj potrudi za vsak dogodek." K temu je še dodala, da bi zmago po drugi strani privoščila tudi Sandiju

Svoj zapis na družbenem omrežju pa je zaključila z besedami: "Zelo sem srečna, da sem dobila to priložnost, pa čeprav samo za dva tedna. Vem pa, da če bi prišla prej, bi prišla veliko dlje. Hvala še enkrat vsem za podporo, zase sem zmagovalka, ker stem ostala takšna, kot sem."

prejšnji članek
Popoln partner vsake ženske
Zdravje
Popoln partner vsake ženske
naslednji članek
Bo Sanja Grohar rodila dvojčka?
Svet slavnih
Bo Sanja Grohar rodila dvojčka?