Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski pevec izgubil skoraj 30 kilogramov

24. 10. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
Žiga Lakner

Lakner se je širši javnosti predstavil leta 2013 v oddaji Slovenija ima talent, kjer je prišel vse do finala. foto: Mediaspeed

Žigo Laknerja smo spoznali v tretji sezoni šova Slovenija ima talent, kjer se je predstavil z opernim petjem. V zadnjih petih letih pa se je več kot očitno močno spremenil. Danes je neprepoznaven!

Simpatični Žiga je pred časom za revijo Zvezde priznal: "Že od nekdaj so mi gore všeč, lani poleti pa sem se odločil, da jih bom začel podrobneje spoznavati. Za ta korak sem se odločil tudi zato, ker je hoja odlična rekreacija in dobra za zdravje. Sicer pa hojo kombiniram tudi z obiskom fitnesa. Ko sem včasih ves dan na fakulteti, za fitnes v večernih urah še vedno ostane dovolj časa." Danes pa je rezultat redne telesne vadbe in urejene prehrane več kot očiten. Pevec je namreč na Instagramu objavil fotografijo "prej in potem" ter razkril, da je izgubil kar 29 kilogramov. 

"Skoraj na cilju ... - 29 kg ... Iz XL na M. Počutje? Fenomenalno," je pripisal ob fotografiji, njegovo neverjetno transformacijo pa si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Anamaria Goltes zmagala na lepotnem tekmovanju
Svet slavnih
Anamaria Goltes zmagala na lepotnem tekmovanju
naslednji članek
Najuspešnejša svetovna smučarka bo postala mamica
Svet slavnih
Najuspešnejša svetovna smučarka bo postala mamica