Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara se je morala od Arčija posloviti

24. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
arči2

Po poškodbi je Arči zapustil posestvo. foto: POP TV

Napovednik Kmetije razkriva, da je Larin konj na posestvu utrpel hudo poškodbo. Naj vam zaupamo, da se je morala Lara po incidentu od Arčija posloviti …

Arči se je poškodoval med oskrbo tekmovalcev, stanje pa je bilo tako resno, da je moral na operacijo. ''Priprave na operacijo, pregled pred operacijo in sama operacija so trajali več kot tri ure. Operacija je potekala leže, rano so mu pobrili, očistili, zašili tetive, mišice in kožo. Mogoče se sliši enostavno, ampak mislim, da dejstvo, da je vse skupaj trajalo več kot tri ure, pove, da je daleč od enostavnega," je Lara pojasnila ustvarjalcem šova.

Lara je bila lahko prisotna med operacijo. foto: POP TV

In kako je z njenim najboljšim prijateljem danes? V kolikor bo konj strogo miroval, so napovedi veterinarjev obetavne. "Zelo sem hvaležna produkciji in veterinarski ekipi za pozitivno naravnanost ob nesreči in da so mi pustili biti ob Arčiju skoraj ves čas operacije. Sicer mi je bilo zelo hudo, ker nisem mogla biti ob njem, ko se je zbudil, ampak sem se zavedala, da je v super rokah veterinarske ekipe Šantl, zaradi česar mi je bilo čisto malo lažje, da sem ga pustila na kliniki," je spomine na boleč dogodek strnila Lara.

Arči lepo okreva. foto: POP TV

Lara je pomirjena, z njenim konjičkom bo še vse dobro, le mirovati mora. foto: POP TV

prejšnji članek
Katarina Čas priznala, da ga ljubi
Svet slavnih
Katarina Čas priznala, da ga ljubi
naslednji članek
Dnevni horoskop: Na vrata trka sreča ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Na vrata trka sreča ...