1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Na vrata trka sreča ...

24. 10. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen.

BIK

Nekje vas čaka sreča, le pripraviti se morate nanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša današnji dan, ki bo obarvan z nežnimi energijami.

DVOJČKA

Nekdo bo spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in avtoritete.

RAK

Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti, ki vas obremenjujejo postavite na stran.

LEV

Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti dala veliko svojega časa.

DEVICA

Mogoče je, da nastane nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.

TEHTNICA

Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite.

ŠKORPIJON

Razpoloženi ste in komunikativni. V današnjem dnevu boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako pozitivni so. Med njimi je lahko tudi nekdo, ki vam bo simpatičen.

STRELEC

Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov.

KOZOROG

Počutili se boste dobro in na vašem obrazu bo kraljeval nasmeh. Pokažite drugim kako srečni ste, ko prejmete določeno pohvalo! Ker bo dan tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive.

VODNAR

Na delovnem mestu bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. Zvečer se posvetite družini.

RIBI

Nekaj se je začelo dogajati, a vi ne morete in ne morete dohajati. Sploh ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas. Zgodilo se bo nekaj tako drugačnega in vznemirljivega.

prejšnji članek
Lara se je morala od Arčija posloviti
Svet slavnih
Lara se je morala od Arčija posloviti
naslednji članek
Luka Šulić: množice ga ne pritegnejo več
Svet slavnih
Luka Šulić: množice ga ne pritegnejo več