Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ranka doma pričakal šok

23. 10. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Ranko Babić in Nataša

foto: M24

Igralec Ranko Babič je iskreno priznal, kako zelo občuduje matere. Zlasti svojo drago soprogo, ki se je v njegovih očeh izkazala za super mamico.

Ranko jo je minuli konec tedna prvič mahnil po svoje in ob vrnitvi domov doživel pravo razsvetljenje. ''Vsa čast vsem mamicam. Ta vikend sem bil prvič odkar smo dobil dojenčka odsoten. Ta veliko sem poslal k babici, da bo moja čim lažje 'preživela' ta dva dni brez moje pomoči. Pridem v nedeljo domov, v pričakovanju, da bo doma manjši kaos ... žena izmučena, nenaspana, da mi bo takoj porinila otroka v roke 'dej prim jo jaz ne morem več'. Slika obratna. Otrok zadovoljen leži na blazini, se pogovarja sam s sabo, moja dela neko juho, stanovanje pospravljeno,'' je zaupal sledilcem na družabnem omrežju in dodal, da je tedaj, ko se mora sam znajti v takšni vlogi, stanje povsem drugačno.

Nedavno je bil denimo osem ur sam s hčerkico, ko se je soproga odpravila po nakupih in kot je ugotovil, izkušnja ni bila ravno vzpodbudna. ''Cel dan sem bil na salamah, stanovanje v razsulu, otrok razdražen leži na tleh, jaz pa zraven njega. Pa ne zato, da bi se igral, ampak ker sem bil gotov. Mame ste čudo.''

prejšnji članek
Luka Šulić: množice ga ne pritegnejo več
Svet slavnih
Luka Šulić: množice ga ne pritegnejo več
naslednji članek
Neverjetno: trebušček Meghan Markle je 'zrasel' čez noč
Svet slavnih
Neverjetno: trebušček Meghan Markle je 'zrasel' čez noč