klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Andrej Škufca razkril, da zanositev ni bila lahka

28. 10. 2018; 11.00
Avtor: A.C.
andrej škufca

Andrej in Melinda sta dolgo plesala skupaj, nazadnje smo ju videli izjemno usklajena v šovu Zapleši ljubezen (Dance Amore), kjer sta navdušila občinstvo. foto: Osebni arhiv

Eden najboljših slovenskih plesalcev Andrej Škufca in njegova soproga Melinda Törökgyörgy se veselita dne, ko se jima bo izpolnila največja želja. V prvih mesecih naslednjega leta bosta postala starša ...

»Dolgo sva čakala na novico o povečanju družine, ne skrivam, da sva si za to tudi zelo prizadevala. Zelo sem srečen in mislim, da se bom dobro znašel v očetovski vlogi. Nameravam biti pravičen, obenem pa tudi liberalen oče. Ko pa bodo otroci kaj večji, bomo zagotovo bolj prijatelji kot stroga avtoriteta,« pravi Andrej, vesel, da se je Melindi, s katero se pogovarja v angleščini, trebuh že dodobra zaoblil.

Zdravniki so jima že povedali za spol otroka, vendar ga nočeta razkriti javnosti, enako kot tudi ne imena, o katerem zadnje čase veliko premišljujeta in izbirata tisto, ki bo obema najbolj všeč. Plesalec je dejal le, da sta se novice zelo razveselila, Madžarka pa se, potem ko je prestala običajne nosečniške jutranje slabosti, zelo dobro počuti in je prelepa nosečnica.

Andrej in Melinda bosta tako kot njegova nekdanja soplesalka in izvoljenka Katarina Venturini starša v zrelih letih. On je star 44 let, ona je okroglo obletnico praznovala 3. januarja letos, vendar je zaradi plesa na srečo v odlični kondiciji, kar so pohvalili tudi zdravniki, zato tudi nosečnost dobro prenaša.

Zanimivo je tudi to, da je bila tudi Katarina stara 44 let, ko je rodila krasnega sina, potem ko je že mislila, da ji materinska sreča ne bo usojena. Andrejev in Melindin dojenček se bo rodil naslednje leto, do takrat pa bosta imela presrečna bodoča starša še dovolj časa, da zanj nakupita vse potrebno.

Andrej Škufca in njegova Melinda na enem od številnih izletov, na katere se rada odpravita.

Andrej Škufca in njegova Melinda na enem od številnih izletov, na katere se rada odpravita. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Kakšni so ljudje, ki v vrsti glasno tarnajo?
Zdravje
Kakšni so ljudje, ki v vrsti glasno tarnajo?
naslednji članek
Seksi Franko ustvaril glasbeno skupino!
Resničnostni šovi
Seksi Franko ustvaril glasbeno skupino!