stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To sta nova tekmovalca v Baru

28. 10. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
bar tekmovalci

Bar foto: Planet TV

Cel teden se je napovedovalo, v tekmovanje sta vstopila nova tekmovalca!

Skupna točka letošnjega Bara je zagotovo visoka številka nepričakovanih izpadov tekmovalcev, ki so odšli prostovoljno ali pa so iz tekmovanja izpadli kazensko. Zato je bila poteza ustvarjalcev več kot pričakovana. Med 'staroselce' sta se namreč včeraj vselila nova tekmovalca, 24-letna Nika Breznikar iz Kopra in 35-letni Gašper Hrnčič iz Ljubljane. 

Ustvarjalci pa so razmešali tudi skupine, saj sta nova tekmovalca izbrala svoji novi ekipi. Za to pa so izbrali prav poseben način. Vsak od novih tekmovalcev je moral izbrati enega izmed starih in odgovoriti na vprašanje v povezavi z njim, če je bil odgovor pravilen, je tekmovalca dobil, če ne, je šel v nasprotno ekipo. Niki so se tako pridružili Tea, Katarina in Kristian, Gašperju pa Maruša, Matej, Sandi in Gregor. 

Bar foto: Planet TV

Nika je ob vstopu povedala, da v gostinstvu dela že 7 let, ob predstavitvi pa je še razkrila, da se je 15 let tekmovalno ukvarjala s plesom, a je kariero prekinila zaradi poškodbe kolena. Povedala je še, da nima mnenja o tekmovalcih, saj jih želi spoznati sama in ne samo preko televizije. 

Bar foto: Planet TV

Gašper je razkril, da se je želel v Bar prijaviti že pred leti in da si je vse skupaj kot šov, žur in zabavo in da v Baru ne išče samo denarne nagrade, ampak morda kakšno novo poslovno priložnost. 

prejšnji članek
Velika prelomnica Tadeja Piška
Svet slavnih
Velika prelomnica Tadeja Piška
naslednji članek
Dnevni horoskop: Zaupajte svojim občutkom
Horoskop
Dnevni horoskop: Zaupajte svojim občutkom