stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnostni Jonas Žnidaršič pokazal družino!

27. 10. 2018; 06.00
Avtor: A.C. Zvezde
mad3

Jonas Žnidaršič z življenjsko sopotnico Alenko Kavčič in hčerko Hano Angelino Žnidaršič. foto: Mediaspeed

Jonas Žnidaršič je ponosen na svoja dekleta ...

Voditelj, scenarist, igralec in strastni pokeraš Jonas Žnidaršič je dolgo veljal za neulovljivega lomilca ženskih src. Mnogim je strl srce. Le ena, Alenka Kavčič, mu je bila kos. Vendar tudi pri njiju stvari niso bile preproste, predvsem zaradi svojeglavega Jonasa. Vendar je bila njena ljubezen močnejša od njegovih muh, po žensko ga je znala ukrotiti in obrniti tako, da sta ostala skupaj. Danes sta ponosna starša najstnic.

»Starejša Rozina Zoja je stara petnajst let in je dijakinja prvega letnika gimnazije v Mostah, mlajša Hana Angelina pa še obiskuje osnovno šolo,« je povedala Alenka, ki smo jo skupaj z Jonasom in mlajšo srečali na premieri muzikala Madagascar.

»Obe sta krasni dekleti, le starejša že kaže kakšne najstniške muke in noče več z nami na kulturne dogodke,« je še dodala. Kako Jonas obožuje svoja dekleta, ni povedal z besedami, temveč z dejanji – ko je pred gledališčem postalo mrzlo in je Hana začela drgetati, je takoj slekel suknjič in z njim ogrnil hčerko. Svoje punce pa razvaja na vsakem koraku. Potem ko je na Primorskem prodal hišo ob morju, jim je novo zgradil v Ljubljani, kjer zdaj uživajo v čisto posebnem družinskem življenju.

prejšnji članek
Starostna diskriminacija je neumnost
Svet slavnih
Starostna diskriminacija je neumnost
naslednji članek
O nežni Ajdi Smrekar ni sledu ...
Svet slavnih
O nežni Ajdi Smrekar ni sledu ...