Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski komik uspešno lansiral novo turnejo

29. 10. 2018; 04.09
Avtor: P.R.
Tin Vodopivec_CankarjevDom-40

Tin Vodopivec foto: Jan Čermelj

Slovenski "ambasador stand up komedije", Tin Vodopivec, je včeraj z uradno premiero svoje nove predstave "Rock'n'Roll" navdušil polno Linhartovo dvorano Cankarjevega doma v Ljubljani.

Predpremierne predstave - prvič na Lentu, nato v Kopru, Gorenji vasi in nazadnje Kranju - so napolnile ali celo razprodale dvorane. Turneja bo obiskala vrsto slovenskih krajev, uradni "grand finale" pa bo 5.12. v Španskih borcih v Ljubljani, s predstavo, ki se bo snemala za TV specialko. Na predstavah gosti po dva kolega komika, na premieri sta bila znanec iz TV zaslonov, Skečoholik Aleš Novak in pa perspektivni komik Rok Škrlep.

Posebnost predstave je, da se Tin loteva lastne preteklosti in na zanimiv ter duhovit način predstavi bistvo in sprožilce za stand-up kariero in Elvisa Presleya kot navdih.

Tin je s svojo ekipo uvedel svojo, edinstveno linijo nogavic, v sodelovanju s slovensko prodorno znamko Zulu Zion. Nogavice imajo motiv iz Tinove starejše in verjetno najbolj podpisne šale o imitiranih škampih. Nogavice prodaja na turneji, dobiček pa gre v dobrodelne namene Zvezi prijateljev mladine. Poleg nogavic dobrodelno prodaja unikatne majice in koledar komikov, v sodelovanju s Standup.si.

Rok Škrlep (skrajno desno) je nekoč končal na drugem mestu, danes pa pogosto nastopa na Tinovih šovih. foto: Jan Čermelj

Več o predstavi Rock'n' Roll

Po šovih "360 stopinj", "Replika" in "Desert" je zdaj čas za "Rock'n'Roll", Tinov četrti samostojni šov. "Rock'n'Roll" obdeluje vtise od otroštva do danes; je sveži miks njegovih doživetij. Rokenrol zaznamuje iskrenost, neposrednost, osvoboditev - v Tinovem slogu. Rock'n'Roll posebni gostje na šovih (menjaje) so Jan Kreuzer, Rok Škrlep, Klemen Bučan in Skečoholik Aleš Novak.

Tin želi dati mladim stand up komikom priložnost za razvoj. foto: Jan Čermelj

Več o Tinu

Od leta 2006, ko je Tin Vodopivec s prvim nastopom vstopil v pri nas še neraziskani svet stand-up komedije, je doma in v tujini zbral že več kot 1500 nastopov, v 7 jezikih, v 17 različnih državah, zato mu mediji zasluženo pripisujejo titulo slovenski "ambasador komedije."

Tin Vodopivec je znan po svoji simpatični zmedenosti, delavnosti ter po svojih nenavadnih izzivih. Nazadnje je uresničil mednarodno turnejo, ki smo jo lahko spremljali preko družabnih omrežij: Izziv 777, kjer je v 7 zaporednih dneh izvedel nastope stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah.

Tin Vodopivec foto: Jan Čermelj

Na tekmovanju ”The Funniest Person in the World” se je leta 2016 uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta. Lani sta z Borisom Kobalom v predstavi Staro za novo navduševala vso Slovenijo, predstava je doživela sto ponovitev.

prejšnji članek
Razkrito: Barovec Sandi ima dekle!
Svet slavnih
Razkrito: Barovec Sandi ima dekle!
naslednji članek
Pomen rednega pregledovanja dojk
Svet slavnih
Pomen rednega pregledovanja dojk