prenajedanje Dobra karma

Zakaj se zvečer sproži volčja lakota in ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 2. junija

JANEZ-STUSEK-pl5 Reporter.si

Sramota! Na čelu slovenske obveščevalne službe...

bris, koronavirus Svet24.si

Z novim koronavirusom okužen učenec OŠ Ludvika ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Ljubezen po domace3 Njena.si

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne ...

Na Kmetiji je počilo! So pele pesti?
| V. M.

Na Kmetiji je počilo! So pele pesti?

Denisu je zavrela kri ..., POP TV

Med Denisom, Nikom in Aneto se je vnel najhujši prepir doslej. "Napadla sta ga za brez veze. Če bi mene tako, bi jima odsekala glavo!" je spor komentirala Sabina.

In kaj se je pravzaprav dogajalo med vročekrvno trojico? Vse se je začelo, ko se je Nik opekel na prst, Denisu pa se je slednje zdelo smešno. Ker se je zasmejal, je to pri Niku sprožilo buren odziv in vnel se je hud besedni dvoboj, v katerega je bila vpletena tudi Aneta. Obmetavanje z žaljivkami je preseglo meje dobrega okusa, zlasti, ker je parček med prepirom omenjal tudi Denisovo pokojno mamo, kar pa je sodu izbilo dno.

''Ne deri se name, ker ti bom p**** razbil!'' so Denisu popustili živci, Nik pa ga je izzval, naj slednje le stori. Nekateri gledalci sumijo, da je bilo izzivanje del taktike, saj bi se tako najlažje znebili najmočnejšega tekmovalca.

Čeprav je sprva vse kazalo na to, da se prepir ne bo končal brez posledic, je Denis le uspel ohraniti mirno glavo, česar so razveseli zlasti gledalci. V kolikor bi dovolil, da mu popustijo zavore in bi se mladega Nika lotil s pesmi, bi bil namreč nemudoma izločen iz šova. ''Vsa čast Denisu, da ga ni udaril po nosu. Jaz bi ga zagotovo,'' je podala svoje mnenje gledalka Brigita.