klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak povsem obupana

Na Kmetiji je počilo! So pele pesti?
| V. M.

Na Kmetiji je počilo! So pele pesti?

Denisu je zavrela kri ..., POP TV

Med Denisom, Nikom in Aneto se je vnel najhujši prepir doslej. "Napadla sta ga za brez veze. Če bi mene tako, bi jima odsekala glavo!" je spor komentirala Sabina.

In kaj se je pravzaprav dogajalo med vročekrvno trojico? Vse se je začelo, ko se je Nik opekel na prst, Denisu pa se je slednje zdelo smešno. Ker se je zasmejal, je to pri Niku sprožilo buren odziv in vnel se je hud besedni dvoboj, v katerega je bila vpletena tudi Aneta. Obmetavanje z žaljivkami je preseglo meje dobrega okusa, zlasti, ker je parček med prepirom omenjal tudi Denisovo pokojno mamo, kar pa je sodu izbilo dno.

''Ne deri se name, ker ti bom p**** razbil!'' so Denisu popustili živci, Nik pa ga je izzval, naj slednje le stori. Nekateri gledalci sumijo, da je bilo izzivanje del taktike, saj bi se tako najlažje znebili najmočnejšega tekmovalca.

Čeprav je sprva vse kazalo na to, da se prepir ne bo končal brez posledic, je Denis le uspel ohraniti mirno glavo, česar so razveseli zlasti gledalci. V kolikor bi dovolil, da mu popustijo zavore in bi se mladega Nika lotil s pesmi, bi bil namreč nemudoma izločen iz šova. ''Vsa čast Denisu, da ga ni udaril po nosu. Jaz bi ga zagotovo,'' je podala svoje mnenje gledalka Brigita.