klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

Emilia Clarke Njena.si

Emilia Clarke preživela dve možganski anevrizmi

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko
| V. M.

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko

Miha, POP TV

Miha je gledalcem razkril, da se za njegovim vedrim nasmehom skriva tudi žalost. Tekom izpovedi je razgalil svoje srce in javnosti zaupal, da se sooča z depresijo.

V letošnji sezoni Kmetije je Miha pustil velik pečat. Gledalcem se je močno prikupil, s svojim prisrčnim vedenjem pa ni pustil ravnodušne niti tiste, ki so ga doslej gledali nekoliko postrani. Če strnemo vtise, ki jih je nanizala spletna publika, je Miha vljuden, spoštljiv, lepo vzgojen, navihano nagajiv, sila zabaven in tako vešč komuniciranja pred kamero, da bi ga z veseljem spremljali tudi v kakšnem drugem formatu razvedrilnih oddaj.

A medtem ko doma, na Kmetiji in v javnosti velja za zelo priljubljenega mladeniča, sam doživlja grenko čustveno stisko. Tekom izpovedi je pojasnil, da se sooča z depresijo, kar poskuša premagati tudi z zdravili. Vzrok za slabo počutje se skriva v preprosti želji in hrepenenju, da bi ga nekdo imel rad.

"Dolgo sem skrival svojo bolečino. Imel sem močne glavobole zaradi stresa, ker sem čutil, da ne dobivam ljubezni, ki si jo zaslužim. Sem na antidepresivih in se nekako trudim, da postanem spet srečen. V bistvu točno vem, kaj hočem v življenju in vse kar hočem, je to, da bi končno bil v razmerju z moškim, ki bi me razumel. Kar jaz rabim je, in to rabim že celo življenje, da me ima nekdo rad, da ga lahko objamem, poljubljam. Želim si eno lepo vezo,'' je pojasnil Miha in izrazil hvaležnost, ker ima ob sebi ljudi, ki so mu v uteho. ''To kar sem dobil od družine, prijateljev, ne vem, pod katero srečno zvezo sem rojen, da imam tako lepe ljudi ob sebi.''