NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko
| V. M.

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko

Miha, POP TV

Miha je gledalcem razkril, da se za njegovim vedrim nasmehom skriva tudi žalost. Tekom izpovedi je razgalil svoje srce in javnosti zaupal, da se sooča z depresijo.

V letošnji sezoni Kmetije je Miha pustil velik pečat. Gledalcem se je močno prikupil, s svojim prisrčnim vedenjem pa ni pustil ravnodušne niti tiste, ki so ga doslej gledali nekoliko postrani. Če strnemo vtise, ki jih je nanizala spletna publika, je Miha vljuden, spoštljiv, lepo vzgojen, navihano nagajiv, sila zabaven in tako vešč komuniciranja pred kamero, da bi ga z veseljem spremljali tudi v kakšnem drugem formatu razvedrilnih oddaj.

A medtem ko doma, na Kmetiji in v javnosti velja za zelo priljubljenega mladeniča, sam doživlja grenko čustveno stisko. Tekom izpovedi je pojasnil, da se sooča z depresijo, kar poskuša premagati tudi z zdravili. Vzrok za slabo počutje se skriva v preprosti želji in hrepenenju, da bi ga nekdo imel rad.

"Dolgo sem skrival svojo bolečino. Imel sem močne glavobole zaradi stresa, ker sem čutil, da ne dobivam ljubezni, ki si jo zaslužim. Sem na antidepresivih in se nekako trudim, da postanem spet srečen. V bistvu točno vem, kaj hočem v življenju in vse kar hočem, je to, da bi končno bil v razmerju z moškim, ki bi me razumel. Kar jaz rabim je, in to rabim že celo življenje, da me ima nekdo rad, da ga lahko objamem, poljubljam. Želim si eno lepo vezo,'' je pojasnil Miha in izrazil hvaležnost, ker ima ob sebi ljudi, ki so mu v uteho. ''To kar sem dobil od družine, prijateljev, ne vem, pod katero srečno zvezo sem rojen, da imam tako lepe ljudi ob sebi.''