stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko

9. 11. 2018; 09.15
Avtor: V. M.
miha depresija

Miha foto: POP TV

Miha je gledalcem razkril, da se za njegovim vedrim nasmehom skriva tudi žalost. Tekom izpovedi je razgalil svoje srce in javnosti zaupal, da se sooča z depresijo.

V letošnji sezoni Kmetije je Miha pustil velik pečat. Gledalcem se je močno prikupil, s svojim prisrčnim vedenjem pa ni pustil ravnodušne niti tiste, ki so ga doslej gledali nekoliko postrani. Če strnemo vtise, ki jih je nanizala spletna publika, je Miha vljuden, spoštljiv, lepo vzgojen, navihano nagajiv, sila zabaven in tako vešč komuniciranja pred kamero, da bi ga z veseljem spremljali tudi v kakšnem drugem formatu razvedrilnih oddaj.

A medtem ko doma, na Kmetiji in v javnosti velja za zelo priljubljenega mladeniča, sam doživlja grenko čustveno stisko. Tekom izpovedi je pojasnil, da se sooča z depresijo, kar poskuša premagati tudi z zdravili. Vzrok za slabo počutje se skriva v preprosti želji in hrepenenju, da bi ga nekdo imel rad.

"Dolgo sem skrival svojo bolečino. Imel sem močne glavobole zaradi stresa, ker sem čutil, da ne dobivam ljubezni, ki si jo zaslužim. Sem na antidepresivih in se nekako trudim, da postanem spet srečen. V bistvu točno vem, kaj hočem v življenju in vse kar hočem, je to, da bi končno bil v razmerju z moškim, ki bi me razumel. Kar jaz rabim je, in to rabim že celo življenje, da me ima nekdo rad, da ga lahko objamem, poljubljam. Želim si eno lepo vezo,'' je pojasnil Miha in izrazil hvaležnost, ker ima ob sebi ljudi, ki so mu v uteho. ''To kar sem dobil od družine, prijateljev, ne vem, pod katero srečno zvezo sem rojen, da imam tako lepe ljudi ob sebi.''

Za zaprtimi vrati je odložil svoj vedri nasmeh in javnosti pokazal, kako se v resnici počuti.

Za zaprtimi vrati je odložil svoj vedri nasmeh in javnosti pokazal, kako se v resnici počuti. foto: POP TV

prejšnji članek
Bar: Katarina v prepiru s še enim tekmovalcem!
Svet slavnih
Bar: Katarina v prepiru s še enim tekmovalcem!
naslednji članek
Tako prepeva Luka Dončić
Svet slavnih
Tako prepeva Luka Dončić