Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko
| V. M.

Miha odložil nasmeh in razkril bitko z duševno stisko

Miha, POP TV

Miha je gledalcem razkril, da se za njegovim vedrim nasmehom skriva tudi žalost. Tekom izpovedi je razgalil svoje srce in javnosti zaupal, da se sooča z depresijo.

V letošnji sezoni Kmetije je Miha pustil velik pečat. Gledalcem se je močno prikupil, s svojim prisrčnim vedenjem pa ni pustil ravnodušne niti tiste, ki so ga doslej gledali nekoliko postrani. Če strnemo vtise, ki jih je nanizala spletna publika, je Miha vljuden, spoštljiv, lepo vzgojen, navihano nagajiv, sila zabaven in tako vešč komuniciranja pred kamero, da bi ga z veseljem spremljali tudi v kakšnem drugem formatu razvedrilnih oddaj.

A medtem ko doma, na Kmetiji in v javnosti velja za zelo priljubljenega mladeniča, sam doživlja grenko čustveno stisko. Tekom izpovedi je pojasnil, da se sooča z depresijo, kar poskuša premagati tudi z zdravili. Vzrok za slabo počutje se skriva v preprosti želji in hrepenenju, da bi ga nekdo imel rad.

"Dolgo sem skrival svojo bolečino. Imel sem močne glavobole zaradi stresa, ker sem čutil, da ne dobivam ljubezni, ki si jo zaslužim. Sem na antidepresivih in se nekako trudim, da postanem spet srečen. V bistvu točno vem, kaj hočem v življenju in vse kar hočem, je to, da bi končno bil v razmerju z moškim, ki bi me razumel. Kar jaz rabim je, in to rabim že celo življenje, da me ima nekdo rad, da ga lahko objamem, poljubljam. Želim si eno lepo vezo,'' je pojasnil Miha in izrazil hvaležnost, ker ima ob sebi ljudi, ki so mu v uteho. ''To kar sem dobil od družine, prijateljev, ne vem, pod katero srečno zvezo sem rojen, da imam tako lepe ljudi ob sebi.''