Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Demi Moore menda ljubi Srbkinjo

10. 11. 2018; 09.00
Avtor: T.J.
demi moore

Demi Moore foto: Profimedia

Ameriško igralko Demi Moore in srbsko stilistko Mašo Mandžuka so skupaj videli lani v Beogradu, zdaj pa se že šušlja, da sta v resnem razmerju.

Ameriški tabloidi so se razpisali o tem, da je ameriška igralka Demi Moore našla novo ljubezen. Da bi bilo vse skupaj še bolj sočno, njenega srca tokrat menda ni osvojil moški, ampak ženska! Ta srečnica naj bi bila srbska stilistka Maša Mandžuka, ki je po poročanjih tabloidov lanski božič proslavljala prav z Demi in z njenim nekdanjim možem Bruceom Willisom.

Demi naj bi bila že dve leti v resnem razmerju s srbsko stilistko Mašo Mandžuka. foto: Profimedia

Domnevni zaljubljenki so prvič skupaj videli lani v Beogradu, ko sta se s prijatelji zabavali na splavu. »Na našem splavu smo igrali tudi za Demi Moore. Prišla je v večji družbi, tu pa se je znašla tudi njena prijateljica Maša. Bili sta odlično razpoloženi in ostali sta vso noč. Mi smo igrali, onidve pa sta vso noč plesali,« je takrat povedal Toma Panter, član skupine Blek Panters. Tabloidi zdaj trdijo, da sta dami že dve leti v resnem razmerju in da skupaj celo živita ter vzgajata Mašino dveletno hčerkico Rumi. Zaenkrat še nobena od vpletenih ni niti potrdila niti zanikala teh navedb.



prejšnji članek
Štefka Kučan zaradi bolezni močno shujšala!
Svet slavnih
Štefka Kučan zaradi bolezni močno shujšala!
naslednji članek
Ko se Lara Komar razbesni …
Svet slavnih
Ko se Lara Komar razbesni …