Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledalci ponoreli zaradi Anetinega maščevanja

14. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
aneta govor2

Aneta foto: POP TV

Aneta je z maščevalnim govorom izgubila sleherno naklonjenost tekmovalcev. Tudi Nika, ki se je doslej trudil, da je vedno našel opravičilo za njena dejanja in besede. Nad Anetinim odzivom je zgrožena tudi spletna publika …

Včeraj so žlice in krožniki zažvenketali šele pozno popoldne, saj za kosilo ni skrbela Zdenka. A ko so tekmovalci končno dočakali obrok zeljnate juhe, so se namesto slednje najedli solz in umazanih besed. Aneta je namreč med pripravo kosila skovala govor, s katerim je želela Zdenki vrniti udarec in jo spraviti na kolena.

Slednja ji je med podelitvijo kamenčkov dejala, da nima kulture in da če staršev ne spoštuje, tudi drugih ne more. Ker Aneto zaradi težkega otroštva omemba staršev najbolj boli, je v njej vrelo še dolge ure po izrečenih besedah. Kot je priznala kasneje, je namenoma pripravila boleč govor, saj ne namerava nikomur dovoliti, da bi hodil po njej.

Aneta se je na govor dobro pripravila. foto: POP TV

"Zdenka, dobro veš, kakšno otroštvo sem imela, da mi je oče umrl, ko sem bila majhna, da sem sama odraščala v težkih razmerah. Zdaj se bom spustila na tvoj nivo: Največja božja kazen je, da si na stara leta sama. Karma je prasi*a. Tvoj mož je že vedel, zakaj je šel na drugo stran!" je bil uvodni govor, čigar zadnja stavka sta Zdenko in tekmovalce spravila v solze, a hkrati zaznamovala tudi Anetino ime. ''Zanalašč sem to naredila, ja?!!'' je ob koncu zakričala temnolaska in svoje ime pribila na križ.

Odmev umazanih besed je namreč zanetil velik odziv gledalcev, ki so na spletu prav tako pozabili na manire in kulturno izražaje. Udrihanje čez vročekrvno tekmovalko je bilo tako glasno in kruto, kot bi vsi pozabili, da tudi sami z zapisanimi besedami za seboj puščajo sledi. Pa najsi bo to za pravim imenom ali spletno masko.

Zdenka je planila v neutolažljiv jok.

Zdenka je planila v neutolažljiv jok. foto: POP TV

prejšnji članek
Huda poškodba Darka Klemna
Svet slavnih
Huda poškodba Darka Klemna
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čas je, da storite velik korak!
Horoskop
Dnevni horoskop: Čas je, da storite velik korak!