favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Težko otroštvo nadarjene najstnice

15. 11. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
liana piltz

Liana Piltz foto: POP TV

Liana Piltz je tisto zadržano dekle, ki ji je Lado nepričakovano namenil zlati gumb in ji na obraz pričaral vedrino. V sebi nosi žalostno zgodbo, ki jo izraža skozi glasbo.

Liana ni tipična 16- letnica. Resna in zadržana najstnica je v oddaji mimobežno dejala, da je imela težko otroštvo. Čeprav so jo grenke izkušnje zaznamovale, pa je uteho našla v glasbi, s katero se je povezala do te mere, da je odkrila svoj pevski talent.

''Skozi glasbo povem svojo zgodbo, pokažem svoje občutke, vključim svoja čustva … Zato izbiram takšne pesmi - žalostne, kot bi rekli nekateri. Ko vzamem v roke kitaro ali se usedem za klavir, v trenutku pozabim na vse. Takrat sem sama. Cel svet se ustavi. Samo jaz in moja glasba in mislim, da se to pri meni vidi - če me seveda ne prevzame trema,'' je povedala za televizijsko hišo POP TV.

Liana Piltz foto: POP TV

In kakšno je bilo otroštvo mlade pevke? Njena družina se je razšla, zanjo in za njenega brata skrbi oče, o katerem govori z ljubeznijo. ''Kitaro igra že od majhnih nog in je moj največji kritik. Odkar pomnim, sem skupaj z njim pela in skakala po njegovi postelji, medtem ko je on na kitaro igral Beatle ali Elvisa. Vedno mi je stal ob strani in zame ter za mojega brata naredil vse kar je lahko, takrat, ko sva ga najbolj potrebovala.''

Pa mati? Zdi se, da prav tu tli vir njene bolečine, zlasti, ker jo še vedno obdaja upanje, da bo nekoč drugače … ''Moja mami je posebna na dober in na slab način. Ker sem z njo po selitvi prekinila stike, je zamudila pomemben del mojega življenja. Živi v Piranu, zato je ne vidim pogosto. Med počitnicami jo obiščem, toda ker nisva v popolnih odnosih, pri njej nikoli ne ostanem dolgo, toda mislim, da se bo z časom najin odnos popravil,'' se je v izjavi potopila v spomine Liana.

prejšnji članek
Na dekliščini 'žurirala' le do desetih
Svet slavnih
Na dekliščini 'žurirala' le do desetih
naslednji članek
Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?
Resničnostni šovi
Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?