nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Take That: Za najnovejši album mu ni mar

26. 11. 2018; 06.00
Avtor: T.J.
gary

Gary Barlow foto: Profimedia

Ko je beseda nanesla na povsem svež album fantovske skupine Take That, je bil Gary Barlow, eden od treh članov, že kar brutalno iskren ...

Angleški glasbenik in glasbeni producent je izjavil, da mu je povsem vseeno, ali bo Odyssey, album skupine Take That, ki je izšel v petek, 23. novembra, požel uspeh ali ne.

Take That foto: Profimedia

»Če sem povsem iskren, me en d...k zanima, ali bo novi album postal uspešnica ali ne. Glasba je zdaj le še del kolača, ni več alfa in omega. Ni se nam več treba obremenjevati s streamingom in novimi platformami, nimamo skrbi, ali ga bodo radijske postaje predvajale ali ne. Tudi če se bo izkazal za polom, se bomo prihodnje leto podali na turnejo in igrali pred 600 tisoč ljudmi, kar je več, kot se jih zbere na koncertih večine umetnikov,« je v pogovoru za britansko spletno stran Telegraph že kar nekoliko prepotentno dejal 47-letni Gary.

Prihodnje leto se bo skupina, katere člana sta bila nekoč tudi Robbie Williams in Jason Orange, podala na turnejo po Veliki Britaniji, s čimer bodo Gary, Mark Owen in Howard Donald proslavili 30-letnico benda.

prejšnji članek
Sofíi Vergara izpovedal ljubezen
Svet slavnih
Sofíi Vergara izpovedal ljubezen
naslednji članek
Pokopal ga je srčni infarkt
Svet slavnih
Pokopal ga je srčni infarkt