Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Boleča izdaja zaveznikov poskrbela za šok

27. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
glava družine je franko

Novi glava družine je Franko! foto: POP TV

Dva tekmovalca je včeraj pošteno stisnilo v prsih. Kljub skrbno načrtovanemu dogovoru sta namreč pred kamero doživela sila neprijetno presenečenje …

Potem ko je bila Anna prepričana, da si bo nadela slavni klobuk in postala glava družine, je ob Nikovem prebiranju pisma zgolj nemo obsedela na pletenem stolu. Izraz na njenem obrazu je pričal, da jo je Zdenkina odločitev ne le presenetila, pač pa tudi razžalostila. Slednja se je namreč v pismu opravičila, ker se ni držala prav nobenega dogovora, ki sta ga sklenili prijateljici. Namesto Anne, je tako za glavo družine določila Franka in mladeniču povečala možnost za zmago v igri za 50 tisoč evrov.

Anna je doživela neprijetno presenečenje. foto: POP TV

A Anna ni bila edina tekmovalka, ki je ob razglasitvi novih vlog debelo pogoltnila slino. Tekom pogovora s Frankom namreč tudi Denisu ni bilo jasno, kaj se dogaja, saj je postavni Primorec hipoma pozabil a vse, kar sta skrbno načrtovala. Domenila sta se namreč, da skupaj odideta v finale, Franko pa je sklenil, da bo modrejše, če se tako močnega tekmovalca kot je Denis znebi še pred koncem igre. ''Razmišljal sem tako, dobil sem vstopnico za finale. bilo bi neumno, da ne bi dal koga močnega," je utemeljil svojo odločitev in Denisa določil za hlapca, Aneto, ki je v njegovih očeh prav tako močen člen, pa je ponovno doletela vloga dekle.

"Malo me je zmedlo, ker smo bili zmenjeni. Jaz sem rekel, da ga hočem v finalu, ne vem, kaj zdaj govori," Je bil razočaran Denis, ki je za mesto hlapca predlagal Nika.

Denis ni pričakoval Frankove izdaje. foto: POP TV

prejšnji članek
Eva Boto sporočila veselo novico
Svet slavnih
Eva Boto sporočila veselo novico
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čustveno ste preveč vpleteni
Horoskop
Dnevni horoskop: Čustveno ste preveč vpleteni