kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja zvezda serije Sedma nebesa je izgubila dvojčka

28. 11. 2018; 12.00
Avtor: T.J.
Beverley Mitchell

Beverley Mitchell s soprogom. foto: Profimedia

Beverley Mitchell, ki je v seriji Sedma nebesa upodabljala Lucy Camden, se je na svojem blogu razpisala o spontanem splavu.

Igralka je na svojem blogu Growing up Hollywood z javnostjo delila zelo osebno in izredno dramatično izkušnjo. Zapis je začela z ljubezensko izpovedjo, namenjeno možu in družini. »Zvezdam se vsak dan zahvalim za svojo prečudovito družino. Pomeni mi vse in je več, kot sem kdaj sanjala,« je napisala Beverley, ki je od leta 2008 poročena z davčnim svetovalcem Michaelom Cameronom, s katerim ima petletno Kenzie Lynne in triletnega Huttona.

Potem pa je 37-letnica opisala tragičen dogodek, ki se je odvil pred nekaj meseci. Takrat sta zakonca izvedela, da ponovno pričakujeta naraščaj, kar ju je sicer presenetilo, a sta bila hkrati navdušena in vzhičena: »Ni dolgo trajalo, preden sva se začela pripravljati za življenje s še več majhnimi ljudmi. In na najino presenečenje sva izvedela, da gre za dvojčka! Le nekaj tednov pozneje pa so se razblinile najine sanje o povečanju družine; imela sva spontani splav. To je bil šok!«

Beverley sprva ni hotela govoriti o grozljivem dogodku, a je kmalu spoznala, da je to napaka, zato si je začela izmenjevati izkušnje z drugimi ženskami, ki jih je doletela podobna usoda. »Z deljenjem se začne zdravljenje,« je prepričana. Po nekaj mesecih se je rana vsaj delno zacelila, sanj o še večji družini pa ni opustila. Beverley je še poudarila, da je zdaj še bolj hvaležna za družino, ki jo ima.

prejšnji članek
Ilka Šthuec to resnično ljubi
Svet slavnih
Ilka Šthuec to resnično ljubi
naslednji članek
Reka ljubezni podira rekorde
Svet slavnih
Reka ljubezni podira rekorde