zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znašla se je v peklu mamil

28. 11. 2018; 06.00
Avtor: T.J.
Amanda Bynes

Amanda Bynes leta 2000. foto: Profimedia

Amanda Bynes je bila precej uspešna in zaželena igralka, potem pa je žal skrenila s prave poti. Zdaj je končno pojasnila, zakaj se je to zgodilo.

Danes 32-letna igralka, komedijantka in modna oblikovalka je v začetku novega tisočletja žela uspehe v romantičnih komedijah, poznamo pa jo tudi kot junakinjo humoristične serije Moja super sestra. Ko se je že zdelo, da nekdanjo otroško zvezdnico čaka bleščeča hollywoodska kariera, pa se je zgodilo ravno nasprotno. Leta 2010 je naznanila, da se poslavlja od igralstva. »Zdelo se mi je, da sem bila v filmih videti obupno in da sem zelo slabo igrala, zato sem se odločila, da bom igralsko kariero obesila na klin,« je pojasnila v nedavnem intervjuju za revijo Paper. Sledile so depresije in dolgoletne zlorabe mamil. Med drugim je jemala ekstazi in popularno mamilo molly, ki je še posebno priljubljeno med raverji, že pri 16 letih pa je začela kaditi marihuano.

Kadar koli se je pojavila v javnosti, je bila zato videti zmedena, leta 2014 so jo zasačili med krajo, tabloidne stolpce pa je ves čas polnila z raznimi javnimi izpadi. Toda Amanda, ki krasi naslovno stran omenjene revije,  zatrjuje, da so neumnosti, ki jih je počela pod vplivom opojnih substanc, le še stvar preteklosti. Le upamo lahko, da je res tako.

Nekdanjo zveznico mladinskih filmov so paparaci zasledili v nakupovalnem središču.

Nekdanjo zveznico mladinskih filmov so paparaci zasledili v nakupovalnem središču. foto: Profimedia

prejšnji članek
Kourtney Kardashian se je razgalila
Svet slavnih
Kourtney Kardashian se je razgalila
naslednji članek
Ilka Šthuec to resnično ljubi
Svet slavnih
Ilka Šthuec to resnično ljubi