Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepotica se je topila pod Burakovimi poljubi

29. 11. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
asli in burak

Zvezdnika na premieri ... foto: Planet TV

Postavni Burak Özçivit in simpatična Asli Enver bi bila eden najlepših parčkov na turški zvezdniški sceni - a poljube sta si izmenjala le v filmu Moj brat (Kardeşim Benim), v katerem pa igra tudi Aslijin bivši.

Ste vedeli, da zna Burak tudi peti? V komediji Brat moj (Kardeşim Benim), ki jo je posnel leta 2016, je nastopil v vlogi priljubljenega pevca, ki se mora s svojim prav tako glasbeno nadarjenim bratom po očetovi želji v starem avtomobilu odpraviti na potovanje prek dežele, da bi zapela na poroki. Na poti pobereta še lepo dekle, ki je obtičalo ob cesti in iskric poln film ceste se lahko začne.

Ste vedeli, da zna Burak tudi peti? foto: Planet TV

Turški ljubezenski trikotnik

Lepotico je odigrala Asli Enver, ki jo lahko trenutno občudujemo kot Surejo v seriji Istanbulska nevesta na Planetu. V filmu se vanjo zagleda prav Burak, s katerim se romantično zapleteta, v resničnem življenju pa je Asli takrat srečo našla v objemu drugega soigralca – Murata Boza, ki je zaigral Burakovega brata. Sreča žal ni trajala, je pa Murat, čigar prva ljubezen je glasba, s svojimi nasveti pomagal soigralcema do čim bolj prepričljivega pevskega nastopa. Kako so se odrezali lahko preverite tudi v spodaj objavljeni pesmi, ki jo je trojica zapela za film in gre z lahkoto v uho ...

Komična drama Brat moj je bila velika uspešnica, ki je dobila tudi nadaljevanje, v katerem pa Asli ni zaigrala. Čeprav je Murat trdil, da so se pač odločili za drugačno zgodbo, se je v medijih veliko šušljalo o razprtijah med ljubimcema, ki sta se letos spomladi dokončno razšla.

Turški igralci očitno resnično nimajo težav z glasbeno nadarjenostjo, tudi Özcan Deniz iz Istanbulske neveste je priznan pevec, ki je izdal več kot deset studijskih albumov, a v seriji ga ne slišite peti, saj je glasbo obesil na klin.

Asli in Burak

Asli in Burak foto: Planet TV

prejšnji članek
Resnična zgodba: 'Tako smo odkrili, da imam hiv'
Zdravje
Resnična zgodba: 'Tako smo odkrili, da imam hiv'
naslednji članek
Gašper ponorel, ker Katarina ni odnehala
Svet slavnih
Gašper ponorel, ker Katarina ni odnehala
#nasazenazenska
nasazenazenska