nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z novim vozičkom osvojila dve zlati medalji!

3. 12. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
miha in breda

Miha in Breda foto: POP TV

Se spomnite simpatičnega Mihe, ki so ga v oddaji Dan najlepših sanj presenetili z novim plesnim vozičkom? S soplesalko Bredo imata za vas super novico!

Če vam je Miha Rednak zdrsnil iz spomina, naj vas spomnimo, da gre za mladeniča, ki je zaradi cerebralne paralize že od majhnih nog priklenjen na invalidski voziček. Kljub temu je njegova velika strast ples, v vrtincu katerega se je znašel s pomočjo srčne plesalke Brede Košir.

Potem ko so Miho na Bredino prošnjo in pobudo v oddaji presenetili z novim profesionalnim plesnim vozičkom, se jima je nemudoma odprl svet novih priložnosti. Marljiva in kreativna plesna umetnika sta si tako že priplesala potrditev, v minulih dneh sta namreč na športnem paraplesnem tekmovanju Malta Open Dance Spectacular osvojila kar dve zlati medalji!

"Mislim, da je bila to za naju enkratna izkušnja, saj si nisva predstavljala, da bova že na prvi skupni mednarodni tekmi in moji prvi mednarodni tekmi v življenju v obeh kategorijah zasedla prvo mesto. Res ne bi mogla biti srečnejša in bolj zadovoljna. Že zdaj komaj čakava, da se znova podava na parket," je za POP TV povedala Breda.

prejšnji članek
Presenečenje: Znana Slovenka stopila pred oltar
Svet slavnih
Presenečenje: Znana Slovenka stopila pred oltar
naslednji članek
Kdo je skrivnostna prijateljica Anete Andollini?
Resničnostni šovi
Kdo je skrivnostna prijateljica Anete Andollini?