1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kdo je skrivnostna prijateljica Anete Andollini?

3. 12. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
jasmina in aneta

Anetin obisk foto: POP TV

Kdo je skrivnostna lepotica, ki je na posestvo pripeljala Anetina otroka in pri moškem delu tekmovalcev vzbudila nemalo zanimanja?

Minuli konec tedna se je obiska razveselila Aneta, ki je prekipevala od materinskih čustev in srčne želje, da v objem končno stisne svoja otroka, Lejs Taja in Tio Alexis. Da so se njena pričakovanja uresničila, je poskrbela njena dobra prijateljica, ki pa se je ni razveselila le Aneta. Ob pogledu na postavno svetlolasko, so se namreč zasvetile oči tudi moškemu delu družine, zlasti Alexandru, ki ni skrival navdušenja nad postavno obiskovalko.

In kdo je pravzaprav svetlolasa obiskovalka?

Postavna svetlolaska Jasmina Novak je Primorka, ki je sončno obalo zamenjala za prestolnico. Prihaja namreč iz Kopra, zadnja štiri leta pa živi v Ljubljani, kjer prebiva tudi njena dobra prijateljica Aneta Andollini. Dekleti sta sicer prijateljstvo spletli že pred mnogimi leti in skupaj preživeli in doživeli trenutke, ki so ju med seboj še bolj povezali.

Poznata se že dolgih 15 let. foto: Osebni arhiv

''Z Aneto se poznava že 15 let, skupaj sva preživeli veliko lepih trenutkov, od dopustovanja na morju, do različnih izletov z njenima otrokoma. Skupaj se znava lepo poveseliti in se zabavati ob obilici smeha, obe sva namreč zelo pozitivni osebi in to naju lepo združuje. Trenutno skupaj trenirava v fitnessu, v kratkem pa bomo odrinili tudi na skupen dopust v tople kraje,'' nam je zaupala Jasmina, ki prijateljico zelo dobro pozna in se zaveda, da njeno življenje še zdaleč ni bilo brezskrbno. ''Osebno vem, da je bilo njeno otroštvo izjemno težko, prav tako pa ji ni bilo lahko pri vzgoji svojih dveh otrok. Je zelo skrbna mama ter Lejsu in Tii želi le najboljše,'' pokima ter brž doda, da verjame, da se bo na Kmetiji pokazala v zmagovalni luči.

''Močno stiskamo pesti, da vsem tekmovalcem in celi Sloveniji pokaže iz kakšnega testa je, da je 'zmagovalka', tako, da močno verjamem v njeno zmago ... Vem, da v danem trenutku to močno potrebuje in da si to nenazadnje tudi zasluži, tako, da naj zmaga Aneta!''

Jasmina močno verjame v Anetino zmago. foto: Osebni arhiv

Jasmina Novak in Aneta Andollini

Jasmina Novak in Aneta Andollini foto: Osebni arhiv

Jasmina Novak in Aneta Andollini

Jasmina Novak in Aneta Andollini foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Z novim vozičkom osvojila dve zlati medalji!
Svet slavnih
Z novim vozičkom osvojila dve zlati medalji!
naslednji članek
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal
Svet slavnih
Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal