mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ples združuje znane Slovenke!

7. 12. 2018; 06.00
Avtor: K.K.
IMG_8013

Showcats foto: Facebook

Znane Slovenke so združile moči in ustvarile svojo plesno skupino!

Dekleta, ki jih združuje predvsem prijateljstvo ter ljubezen do glasbe in plesa so se odločile, da bodo enkrat na teden najele dvorano, ter jo izkoristile za druženje in ples. Ker prave plesne skupine ni brez imena, so se poimenovale Showcats. Idejna vodja skupine je bobnarka Sonja Zagorc, ki dekleta tudi uči. Ker je od malih nog plesala in do plesa goji ravno tako močno ljubezen, kot do glasbe se je odločila, da ustvari plesno skupino v katero bo povabila svoje prijateljice in svojo sestro Sašo, s katero sicer vodita vse -žensko glasbeno heavy metal skupino Hellcats. Dekleta želijo Sloveniji pokazati, da so tudi ženske lahko uspešne na področju umetnosti, sploh kadar združijo moči. V plesno skupino Showcats so vključene tudi televizijska voditeljica Oriana Girotto, pevka Urška Majdič in Karmen Klinc, pevka skupine Rock Partyzani.

Showcats foto: Facebook

"Ob današnjem življenjskem tempu se prav prileže urica plesa", se strinjajo članice plesne skupine. Simpatična učiteljica Sonja pa dodaja: "Ples dobro vpliva na držo, postavo in samozavest, zato naša skupina iz leta v leto narašča. To je zabavna oblika rekreacije, ki bi jo priporočila vsem generacijam. Vrata pri Showcats pa so odprta tako za pripadnice ženskega spola, kot za moške."

Dekletom dvorano sicer oddaja Bast – šola za nastopanje, katere varovanci so svoje plesne korake predstavili tudi v letošnji sezoni oddaje Slovenija ima talent in se bodo to nedeljo pomerili v bitki za finale.

prejšnji članek
Slovenska igralka tudi pevka? Zakaj pa ne?
Svet slavnih
Slovenska igralka tudi pevka? Zakaj pa ne?
naslednji članek
Ujeli prikupna dvojčka Georgea Clooneyja
Svet slavnih
Ujeli prikupna dvojčka Georgea Clooneyja