Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je produkcija z inšpektorjem Jerajem dosegla namen?

12. 12. 2018; 07.00
Avtor: V.M.
tomaž jeraj3

Jeraju je dodeljena moč zelo godila. foto: Planet TV

Voznik tovornjaka in ljubitelj kamere Tomaž Jeraj po opravljeni vlogi inšpektorja v Baru ocenjuje, da mu je barovec Srečko najbolj podoben ter da je najbolj sposoben za vodjo lokala.

Tomaž Jeraj z vodenjem lokalov sicer nima izkušenj, prav tako nima ustrezne inšpektorske izobrazbe, a so ga v okviru šova kljub temu postavili v vlogo inšpektorja, tekom katere je moral z avtoritativnim nastopom vzpostaviti red v Baru.

Tomažev odločen nastop so tekmovalci dokaj dobro sprejeli. Niso se namreč zoperstavili nepričakovanim načrtom produkcije, ki je njihovo igro v šovu popestrila s konfliktnim likom, v katerega roke so za namenček položili še moč in avtoriteto.

Prišel je, da barovce pouči, kako skrbeti za vsesplošen red v baru in bivalnih prostorih. foto: Planet TV

In kako se je Tomaž brez ustreznega znanja znašel v dodeljeni vlogi?

''Ko sem prišel noter, sem bil sprva kar malo šokiran nad videnim. Ob koncu tedna pa priznam, da so se stvari precej izboljšale in da bodo barovci vpeljali moj sistem za bolj organiziran in čist Bar ter življenje v njem,'' je za Planet TV svoje vtise strnil Jeraj, ki je tekom svoje vloge tudi ocenil, kdo izmed tekmovalcev je najbolj obetaven na področju vodenja gostinskih storitev.

Kot je pojasnil, Sandija vidi kot dobrega bodočega managerja, izpostavil pa je tudi Srečka, katerega sposobnosti so po njegovi oceni precej podobne njegovim. ''Srečko se mi zdi najbolj sposoben, da bi imel in vodil lasten lokal. Tudi sicer se mi zdi, da mi je Srečko najbolj podoben v smislu, da bi lahko nekako nadaljeval moje delo,'' je povedal Tomaž, ki se je že vrnil v realni svet.

Najbolj mu je podoben Srečko ...

Najbolj mu je podoben Srečko ... foto: Planet TV

prejšnji članek
Mlada slovenska pevka spet navdušila
Svet slavnih
Mlada slovenska pevka spet navdušila
naslednji članek
Beyonce lahko najamete za petje na poroki
Svet slavnih
Beyonce lahko najamete za petje na poroki