mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potrdil, da je zaljubljen

15. 12. 2018; 06.00
Avtor: T. J.
chris pratt

Chris je lepo presenetil Katherine za njen rojstni dan - svetu jo je uradno predstavil kot svoje dekle. foto: Profimedia

Chris Pratt je priznal, da je zaljubljen do ušes! Njegova srčna izbranka je hčerka hollywoodske akcijske ikone Arnolda Schwarzeneggerja.

Igralec Chris Pratt se je odločil, da bo Katherine Schwarzenegger uradno predstavil kot svoje dekle. To je storil za njen 29. rojstni dan, ki ga je praznovala 13. decembra. »Tvoj nasmešek razsvetljuje prostor,« je v četrtek napisal na Instagramu in dodal celo vrsto fotografij pisateljice, ki je znana kot najstarejši otrok hollywoodskega zvezdnika Arnolda Schwarzeneggerja in njegove nekdanje žene, novinarke in pisateljice Marie Shriver. »Navdušen sem, da te je bog pripeljal v moje življenje. Hvaležen sem za smeh, poljube, pogovore, pohode, ljubezen in skrb,« je še dodal. Chrisa in Katherine so že od poletja pogosto videvali, ko sta skupaj kolesarila in hodila v cerkev, zato so se kmalu sprožile govorice o njunem razmerju, ki ga je zvezdnik zdaj torej tudi uradno potrdil. Mimogrede, Chris se je pred nekaj meseci uradno ločil od igralke Anne Faris, s katero ima šestletnega sinčka Jacka.

prejšnji članek
Aquaman zaščitniški do svojih otrok
Svet slavnih
Aquaman zaščitniški do svojih otrok
naslednji članek
Pri 74-ih prenehal s pitjem alkohola!
Svet slavnih
Pri 74-ih prenehal s pitjem alkohola!
#nasazenazenska
nasazenazenska