Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tamara: Vulkan je nehal bruhati lavo …

16. 12. 2018; 10.00
Avtor: V.M.
TAMARA RENATO

Tamara in Renato foto: Pop tv

Razmerje priljubljenega parčka iz šova Ljubezen po domače je pred časom zaplulo v nekoliko bolj razburkane vode. Danes njuni srci spet bijeta kot eno …

Kako se torej imata simpatična akterja šova Ljubezen po domače? ''Super sva. Vulkan je nehal bruhat lavo, je bilo kar ognjevito, ja, ampak sva rešila vse. Saj pravim, najino razmerje je pestro, taksno, da nikoli ni dolgčas. Oven in škorpijon, to je verjetno enako, kot pes in mačka. Ampak na koncu vedno zmagava midva, ne pa najina eksplozivna karakterja.''

Tamara in Renato foto: Foto Bout

 Z begom težav ne rešujemo …

 Tamara in Renato se zavedata, da v razmerju pride tudi do trenutkov, ko ni vse rožnato. Kar pa seveda ne pomeni, da je potrebno zavihati nos in oditi vsak svojo pot. Potrebno se je namreč pogovarjati in težave reševati.

''Mislim, da je najino razmerje redko, ker danes vsak kar obupa in to je najlažje. Meni sta ati in mami vedno rekla, da najtežje je ostati skupaj, najlažje je iti narazen in danes se s tem strinjam. V vsakem razmerju, zakonu, pride včasih do nesoglasij, do prepira. Midva to uspešno rešujeva,'' pojasnjuje Tamara, ki že nestrpno pričakuje konec decembra, ko si bosta privoščila malce razvajanja na primorskem.

Parček tako sledi svojim načrtom, ki zajemajo skupno prihodnost, Tamara pa ob tem navihano požuga vsem dekletom, ki še vedno pogledujejo za Renatom. ''Ne čakajte na to, ker leta ne bodo čakala na vas.'' (smeh)

prejšnji članek
Blaž Švab: Zdrav sem
Svet slavnih
Blaž Švab: Zdrav sem
naslednji članek
Razkrivamo, kako so tik pred dvobojem zlomili Aneto
Svet slavnih
Razkrivamo, kako so tik pred dvobojem zlomili Aneto