Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrivamo, kako so tik pred dvobojem zlomili Aneto

16. 12. 2018; 09.40
Avtor: Vesna Meško
kmetija2

Aneta po šovu ... foto: Njena.si

Težko pričakovan zaključek letošnjega šova Kmetija se je odvil z zanimivimi preobrati, ki so močno vplivali na potek igre, v kateri so se finalisti potegovali za 50 tisoč evrov. Kaj se je dogajalo med samim snemanjem in po oddaji, ko so kamere ugasnile?

Bitka za 50 tisoč evrov je končana, zmago v resničnostnem šova Kmetija je slavil Franko, ki so ga ob razglasitvi prevzela tako silovita čustva, da je le stežka zbral misli. Kot je pojasnil, je najbolj vesel tega, da je izpolnil željo ljudstva, ki ga je že s telefonskim glasovanjem nagradilo z vstopnico za super finale. 23-letnik obljublja, da denarne nagrada ne bo nepremišljeno porabil, namenil jo bo namreč za izobraževanje in glasbo.

Franko ob zmagi. foto: Marko Vavpotic / M24

Pa Denis? Malce razočaranja je bilo čutiti ob kratkem klepetu, čeprav je z vedrim nasmeškom dejal, da se počuti dobro in da je vesel za Franka. Prvi dvoboj ga je sicer močno izčrpal, a je v drugem delu kljub temu dal vse od sebe. Brez zadržkov je dejal, da je pač zmagal najboljši. No, s slednjim se ne strinjajo Denisovi podporniki, ki so prepričani, da bi se zgodba odvila povsem drugače, če Denisa s prvim dvobojem ne bi tako močno utrudili, da mu je zmanjkalo moči za boj z najmočnejšim nasprotnikom.

Te besede je po porazu Denis namenil Franku

Franko in denis foto: Marko Vavpotic / M24

Videospot s Frankom v glavni vlogi ima že več kot 1.722.055 ogledov!

Igra nepoštena do izbranih finalistov?

Scenarij, ki so ga za finale in super finale pripravili ustvarjalci šova, je postregel tudi z zapleti, tekom katerih dva izmed finalistov nista imela dovolj možnosti, da se enakovredno pomerita z najmočnejšima tekmovalcema.

Nik priložnosti za spopad v areni ni prejel, saj je bil iz igre izločen na podlagi glasov telefonskega glasovanja. V prvem krogu dvoboja sta se tako pomerila Denis in Aneta, ki pa so jo trenutki pred samo bitko tako čustveno pretresli, da se je njena močna in neustrašna plat razblinila kot milni mehurček.

In kaj je nanjo tako močno vplivalo? ''Več stvari je bilo ključnega pomena. Od tega, da mi je zelo motivacija padla, ko sem na ekranu videla posnetke, do tega, kar se je dogajalo med publiko. Iz ozadja sem namreč slišala zelo grde stvari, ki so se me preveč dotaknile,'' nam je po koncu šova zaupala Aneta in dodala, da je bila tudi sama igra pretežka, da bi se lahko pošteno pomerila z moškim nasprotnikom.

Aneta in Denis sta priznala, da je bila igra zelo zahtevna. foto: POP TV

''Tresle so se mi roke, palica je bila pretežka, kar je priznal tudi Denis. Jaz mislim, da moška in ženska moč nikoli ne moreta biti enakovredni, pa če je ženska še tako močna. Name je močno vplival tudi tisti trenutek, ko mi je druga žogica padla tik pred ciljem … Ampak bolje, da sem izpadla v prvem krogu, kot pa da bi izgubila v super finalu, ker škatle v drugem delu so bile tako težke, da sta jih še fanta težko premikala, tako da vprašanje, kako bi se odvilo pri meni,'' je še pojasnila temnolaska in za konec pripomnila, da je sedaj vse, kar si želi, le to, da bi njena hčerkica ozdravela in bi vsi skupaj lahko zaživeli normalno življenje.

Utrinek med oglasi .... foto: Marko Vavpotic / M24

Kljub temu, da Aneta v javnosti še zdaleč ni veljala za ljubljenko, pa je bilo po njeni izločitvi čutiti precej razočaranja tako med njenimi bližnjimi, kot med gledalci. V zaodrju je zanjo močno stiskala pesti tudi gospodarica Nada, ki se ji je sicer močno prikupil Franko, a jo je srce vse bolj vodilo k Aneti, ki bi zaradi bolne deklice nujno potrebovala denarno nagrado. Grenkega priokusa ob njeni izgubi seveda skrival Nik, ki je razočaran obsedel na kopici sena … ''Zelo mi je hudo zanjo. Vem, da se je borila, vem, da je borka, ampak ta posnetek jo je uničil, tako da za naprej ni imela ne želje in ne koncentracije, da igro izpelje po svojih močeh in sposobnostih.''

Močno razočaran je bil tudi lanski tekmovalec šova Kmetija Jan Klobasa, ki je med publiko navijal za Nika in Aneto. ''Prepričala sta me z iskrenostjo in z neko posebno energijo, ki jo izžarevata, ko se družimo. Jaz se ne oziram na to, če sta priljubljena, meni sta zakon, zato sem stiskal pesti za oba,'' je pojasnil in dodal, da se mu potek igre ni zdel pravičen.

Za finaliste so stiskali pesti tudi že znani obrrazi iz lasnkoletnega šova Kmetija. Slednjim se je pridružil simpatični plesalec iz šova Zvezde plešejo Arnej Ivkovič. foto: Marko Vavpotic / M24

Denis je čestital svojemu nasporotniku.

Denis je čestital svojemu nasporotniku. foto: POP TV

Nik in Aneta

Nik in Aneta foto: Marko Vavpotic / M24

Sreča in veselje ob razglasitvi zmagovalca.

Sreča in veselje ob razglasitvi zmagovalca. foto: Marko Vavpotic / M24

prejšnji članek
Tamara: Vulkan je nehal bruhati lavo …
Svet slavnih
Tamara: Vulkan je nehal bruhati lavo …
naslednji članek
Bar: Maruša spet zapušča šov
Svet slavnih
Bar: Maruša spet zapušča šov