atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste prepoznali zdravnico iz Reke ljubezni?

20. 12. 2018; 08.30
Avtor: Vesna Meško
alja kapun

Alja v vlogi Emilove zdravnice. foto: Planet TV

Ko se je v Reki ljubezni pojavil lik Emilove zdravnice, smo mnogi zastrigli z ušesi. Ste tudi vi v njej prepoznali simpatično Majo iz nekoč sila popularne nadaljevanke Pod eno streho? Izvedeli smo, kakšno je danes življenje igralke Alje Kapun.

Igralke Alje Kapun že vrsto let nismo videli na malih zaslonih. Zato smo bili prav prijetno presenečeni, ko se je pred dnevi pojavila kot stranski lik serije Reka ljubezni. Tega, da je bila opažena, se je razveselila s prikupno skromnostjo. "Vesela sem, da ste me opazili. Leta hitro bežijo, vsak ima svojo pot v življenju in lep občutek je, ko vidiš, da še nisi šel čisto v pozabo, sploh če si opažen zaradi svojega dela."



Alja nam je tekom klepeta zaupala, da se je na snemanju reke počutila odlično in da bi si želela še več tovrstnih priložnosti. ''Zelo sem bila vesela, ko so me poklicali za vlogo Emilove zdravnice, da sem lahko ponovno snemala in bila del snemalne ekipe Reka ljubezni. Odlično je bilo sodelovati s celotno ekipo. Soigralci, režiser, maska, garderoba, tehnika, asistenti ... z vsemi je bilo super sodelovati in želela bi si še več. Rada imam kamero, zato močno upam, da kmalu spet kaj snemam in se pojavim na tv zaslonih. Tudi film je moja velika želja.''

Želela bi si več sodelovanja v serijah, zanima pa jo tudi film. foto: Osebni arhiv


Moji sončki so moj zaklad

Alja je pričela snemati televizijsko nadaljevanko Pod eno streho pri 19-tih letih. A od tedaj, ko je stopila v čevlje simpatične najstnice Maje, je minilo že dolgih 16 let. Pa nas je seveda zanimalo, kaj vse se je zgodilo v tem obdobju in kakšno je njeno življenje danes.

"V vseh teh letih se je nabralo veliko pestrih izkušenj in sodelovanj tako v institucionalnih kot neinstitucionalnih gledališčih," pokima in z nasmehom nadaljuje, da je danes mamica trem otrokom. "Hčerka obiskuje drugi razred osnovne šole, fanta sta še v vrtcu. Živim sama z njimi, zato je potrebno ogromno dobre logistike, usklajevanj in predvsem dobrih živcev, ki mi včasih v hipu popustijo. S tremi otroci mi dela nikoli ne zmanjka. Vedno je nekaj, moj dan je vedno pester,'' iskreno prizna in doda, da je pri njih doma vedno živahno, saj se vedno nekaj dogaja.

''Smeh, jok, cepetanje, kreganje, jeza, užaljenost, pa spet smeh ... poln repertoar čustev, ki poskrbijo, da nikoli ni dolgčas. Moji trije sončki so moje gonilo in moj zaklad. Dajo mi moč, da delam čim več in čim bolje.''

prejšnji članek
Sanja Grohar opremila čaroben kotiček za dojenčka
Svet slavnih
Sanja Grohar opremila čaroben kotiček za dojenčka
naslednji članek
Nik iskreno: 'Težko sem se gledal'
Resničnostni šovi
Nik iskreno: 'Težko sem se gledal'