meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

kmetija-2019 Njena.si

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Tamara pokazala svoj drugi obraz
| Vesna Meško

Tamara pokazala svoj drugi obraz

Tamara, Pop TV

Ne le nežna in ljubka, Tamara Korošec zna biti tudi temperamentna in sila odločna. Zlasti, ko je potrebno stopiti na stran tistih, ki jih družba ne vidi in ne sliši …

Tamara Korošec je znan obraz resničnostnega šova Ljubezen po domače, v zadnjem času pa postaja tudi vedno glasnejši glas tistih, ki potrebujejo pomoč. Temnolasko že dalj časa boli srce ob misli na nemočne živali, zato se je odločila, da bo poskusila z majhnimi koraki vsaj nekoliko omiliti stisko živali in njihovih lastnikov, ki svojih ljubljenčkov ne morejo nahraniti.

"Živali obožujem že od malih nog. Zelo jih imam rada, to je verjetno tudi jasno, kajne? Nenazadnje sem odšla iz (skoraj) mesta na kmetijo (smeh). Tu imam poleg 'razcartane' kobile, bikca in kravice tudi kužka Blackija, zajčka Maxija in navihanega mucka Pikca, ki sem si ga kar prisvojila in poimenovala (smeh). Vem pa, da je žal tudi veliko takšnih živali, ki ne poznajo ljubezni ljudi, ki so lačni, zapuščeni, med njimi pa so tudi ljubljeni vendar ne redno nahranjeni," nam je zaupala Tamara, ki jo je stiska neslišanih močno ganila.

Tako marljivo zbira hrano in prazni lastno denarnico, saj ji to, da so želodčki kosmatincev polni, pomeni več kot zadovoljevanje lastnih materialnih potreb. Takšna dejanja ji namreč srce napolnijo s srečo in veseljem, kar je v njenih očeh neprecenljivo.

Foto: Osebni arhiv - Velika ljubiteljica živali.

"Že zelo dolgo časa razmišljam, kaj lahko v tej smeri naredim za njih, kako bi lahko pomagala. Glede na to, da sem sigurna, da v zavetiščih niso lačni, sem se odločila pomagati osebam, ki živali hranijo po različnih deponijah (tudi po tujini) in pa lastnikom, ki iz različnih razlogov niso sposobni poskrbeti za redno prehrano svojih ljubljenčkov. Ker so takšni ljudje žal skoraj pozabljeni, sem se na njih spomnila jaz. Zgodb je veliko in žal so srce parajoče. Skratka, po moji odločitvi sem takoj odšla v akcijo. Prek objave na družabnih omrežjih sem ponesla v svet svojo zamisel in odzivi ljudi so bili odlični in pozitivni, čeprav me je bilo malo strah, da morda ne bo poželo nekega rezultata. Ampak ga je! Ljudje se mi javljajo, dajejo mi kontakte oseb, ki potrebujejo pomoč. Za zdaj sem že pomagala nahraniti nekaj lačnih želodčkov in to me zelo osrečuje. Želim si, da bi mi tako in še bolj uspevalo tudi v bodoče," je povedala za njena.si.

Če se med bralci najdete srčne duše, ki čutite enako, pa bo Tamara sevedaa zelo vesela, če se pridružite njenemu gibanju …