1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste videli, kako ljubki hčerki ima Oto Pestner?

26. 12. 2018; 12.00
Avtor: Andreja Comino
oto pestner 8_4_120

Oto Pestner sicer zelo skrbno varuje svojo zasebnost, vendar kri ni voda in ponosno prizna, da sta njegovi hčerki Ana in Ela po njem podedovali glasbeni talent. foto: Žiga Intihar/RTV Slovenija

Oto Pestner sicer zelo skrbno varuje svojo zasebnost, vendar kri ni voda in ponosno prizna, da sta njegovi hčerki Ana in Ela po njem podedovali glasbeni talent.

»Moji dvojčici Ana in Ela sta pravi navihanki. Obe imata vsaka svojo voljo,« diplomatsko razloži, kako deklici spretno omehčata njegovo srce in ga ovijata okoli prsta. Oto pa je ponosen, da kažeta zanimanje za glasbo. »Stvari prepuščam naravi in času, je pa že zdaj opaziti, da imata nekaj glasbenih genov. Zelo radi pojeta, zdi se mi, da sta znali prej peti kot govoriti,« se smeji njun očka, ki ne bo pozabil, kako vsi skupaj uživajo v vožnji z avtomobilom, ko jima predvaja različne zvrsti glasbe in celo skupaj zapojejo.

»Začeli sta z navdušenjem nad Eldo Viler, ki ni ravno najenostavnejša zvrst glasbe. V osnovni šoli pa jima je učiteljica zavrtela skladbo Čebelar, nad katero sta se zelo navdušili. V avtu sta jo ves čas prepevali na zelo samosvoj način, zato sem skladbo priredil posebej zanju in ju vprašal, ali bi jo radi posneli. Seveda smo odhiteli v studio in bilo je prav zabavno,« razlaga Oto, ki je skupaj s hčerkama že stal tudi na odru. Prav nič treme niso imeli v televizijskem studiu oddaje Slovenski pozdrav, kjer sta mali Ana in Ela nastopali »kot veliki«.

»Resnično sem bil zelo ponosen. Moj prosti čas je zelo omejen zaradi številnih obveznosti, zato vsega namenim svojima deklicama. Moja otroka me zelo pomlajujeta, moram pa priznati, da ju včasih pri vseh vragolijah težko dohajam. Sta pa moji hčerki moje največje veselje,« je srečen sklenil.

##IMAGE-810034##

prejšnji članek
Zoran Predin na božič postal dedek
Svet slavnih
Zoran Predin na božič postal dedek
naslednji članek
Mirjam Poterbin razkrila, kako skrbi za svojo kožo
Svet slavnih
Mirjam Poterbin razkrila, kako skrbi za svojo kožo