Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mario Ćulibrk postal osumljenec policije

26. 12. 2018; 06.00
Avtor: C.L.
mario culibrk

Maria Ćulibrka so imeli grški policisti na sumu, da poseduje prepovedane substance, pa čeprav je želel domov prinesti le dišečo vrečko origana. foto: Facebook

Maria Ćulibrka so imeli grški policisti na sumu, da poseduje prepovedane substance, pa čeprav je želel domov prinesti le dišečo vrečko origana.

Igralca, režiserja in komika Maria Ćulibrka poznamo večinoma po smešnih prigodah, ki jih je odigral ali posnel, se mu pa očitno marsikaj zanimivega dogaja tudi v resničnem življenju. Kot na primer, ko se je znašel v resnično neprijetnem položaju med dopustovanjem na enem od grških otokov. "Na tržnici je gospod prodajal origano, ki je čudovito dišal, zato sem kupil malo večjo vrečko. Ko pa sem prišel na letališče, so me tamkajšnji policisti poklicali na stran in mi pod nos pomolili mojo vrečko začimb. Kar nekaj časa so potrebovali, da so ugotovili, da gre zgolj za origano, in ne za kakšno prepovedano substanco. Priznati moram, da so me pošteno prestrašili, pa čeprav sem vedel, da ne delam nič narobe. To je bil zame res pravi šok."

prejšnji članek
Natalija Bratkovič: 'Bilo je res neverjetno!'
Svet slavnih
Natalija Bratkovič: 'Bilo je res neverjetno!'
naslednji članek
Opa, tako mladostno taščo ima Jurij Zrnec!
Svet slavnih
Opa, tako mladostno taščo ima Jurij Zrnec!
#nasazenazenska
nasazenazenska