nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barovec Gregor: Ljudje ne dobijo vpogleda v celotno dogajanje

27. 12. 2018; 05.00
Avtor: V.M.
gregor in tjaša

Gregor in Tjaša foto: Planet TV

Ko se po 110 dneh v šovu ozre nazaj, je ponosen nase in na svoje dosežke. Srečen, da je ponovno v objemu svojega dekleta pa priznava, da je bila preizkušnja zanjo težja, kot zanj …

Resničnostni šov Bar je zapustil tudi barovec Gregor, ki se je mnogim vtisnil v spomin zlasti po svoji dobrodelni, marljivi in nekonfliktni naravi. 32-letnik se je namreč izogibal prepirom in se raje osredotočal na delo, kjer se je lahko posvetil tudi dobrodelnim projektom.

Tekom sodelovanja v šovu mu je ob strani stala punca Tjaša, ki ga je ves čas spodbujala in verjela v njegov uspeh. Gregor priznava, da je takšna vpletenost precej težja, saj ljudje zunaj šova ne vidijo celotne slike dogajanja in poteka resničnostnega projekta.

Gregor med čiščenjem. foto: Planet TV

"Imel sem ogromno podporo moje punce Tjaše, za kar se ji iz srca zahvaljujem. Vem pa, da je bila zanjo ta preizkušnja težja kot zame. Ker je ljudem zunaj teže, ko spremljajo celotno dogajanje samo prek televizijskih zaslonov v tisti enourni oddaji in na kavi, ko se oglasijo v lokalu. Ne dobijo vpogleda v celotno dogajanje. Po eni strani si želijo, da bi čimprej prišli ven, po drugi strani si želijo, da prideš do konca. Tekmovalci pa smo bili osredotočeni samo na šov, delo in kako priti čim bliže finalu, nismo se imeli časa ukvarjati z mislimi, kaj se dogaja zunaj," je za Planet TV pojasnil Gregor.

Gregor Juntez

Gregor Juntez foto: Planet TV

prejšnji članek
Miley Cyrus in Liam Hemsworth poročena!
Svet slavnih
Miley Cyrus in Liam Hemsworth poročena!
naslednji članek
Ste med prazniki osamljeni?
Zdravje
Ste med prazniki osamljeni?