Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšen je danes Bojan Papež?

28. 12. 2018; 12.00
Avtor: V.M.
bojan looser

Bojan Papež foto: Planet TV

Zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Bojan Papež priznava, da se občasno pregreši …

A brez skrbi, Bojan je prehodil pretežko pot, da bi zajadral nazaj na stare tirnice."Seveda se še vedno od časa do časa malo pregrešim, kljub temu pa možnosti, da bi povsem skrenil in zašel na stara pota, ni," je pojasnil za Planet TV in razkril, da si je za prihajajoče leto že zadal novi cilj ali kot pravi sam, zaobljubo, za katero bo moral zbrati veliko energije in trdne volje. Prijavil se je namreč na kolesarski maraton do Dubrovnika, kjer bo prekolesaril kar 800 kilometrov.

Bojan Papež, zmagovalec prve sezone foto: Planet TV

Da mu bo slednje uspelo, nemara ni dvoma, Bojan je namreč vajen težkih izzivov. Nedavno je denimo razkril, kako težko mu je bilo tik pred finalno oddajo, ko je skoraj odstopil od zadanega cilja in se vrnil domov ...

"Na tem mestu pred finalno oddajo The biggest loser Slovenija, sem z izčrpanim telesom, solzami v očeh sedel na tej ograjici z mislijo ... ne gre več ne naprej ne nazaj. Kaj naj ... Na pol poti sem, 9 km je za mano ... kje še je Areh, Ruška koča ... cilj katerega sem si zadal. Ne gre več ... grem domov ... in po 1 km hoje proti domu, se spomnim besed, ki nam jih je Peter Mankoč zaupal in pripovedoval svojo zgodbo, kako mu je bilo težko ... ampak je z vztrajnostjo nadaljeval in dosegel svoj cilj. Obrnil sem se in si mislil: tudi jaz zmorem. V trenutku sem dobil energijo, nadaljeval pot in uresničil svoje sanje ... prišel do cilja ... in danes sem vesel da lahko družini po tej poti na današnjem sprehodu razlagam lepe in težke trenutke, ki sem jih doživljal do uresničitve svojih sanj."

prejšnji članek
Glamurozne silvestrske pričeske
Moda&Lepota
Glamurozne silvestrske pričeske
naslednji članek
Takšna lepotica je bila nekoč Vida iz Reke Ljubezni
Svet slavnih
Takšna lepotica je bila nekoč Vida iz Reke Ljubezni