julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Glamurozne silvestrske pričeske
| Mateja Bevk

Glamurozne silvestrske pričeske

Novoletna pričeska, Profimedia

Želite na silvestrovo še posebej sijati? Odgovor je seveda jasen: da! Če imate zdrave in negovane lase, lahko kar pred domačim ogledalom pričarate praznično pričesko, ki vam jo bodo zavidale celo najslavnejše manekenke.

Vsako leto znova se pred decembrskimi prazniki in zlasti pred silvestrovim začnete spraševati, s kakšno pričesko boste odplesali v novo leto. Ker je velika verjetnost, da se ne boste zabavali le v varnem okolju doma, temveč se boste morda udeležili tudi kakšne nore zabave na prostem, bi morala biti pričeska predvsem trpežna, povrhu vsega pa še glamurozna ter usklajena z oblačili in ličili. V kopici možnosti smo poiskali takšne, ki izpolnjujejo vsa omenjena merila in vas bodo kar najbolj imenitno ponesle v novo leto.

Glamurozni kodri

Romantični kodri delujejo zelo čutno in zapeljivo. V še vlažne lase najprej porazdelite peno za utrjevanje, nato pa jih pramen za pramenom navijajte z električnim kodralnikom. Ko so lasje suhi, jih po potrebi rahlo natupirajte, ob desni strani lahko vpnete vanje tudi rdečo umetno vrtnico.

Mokro in gladko

Srednje dolge lase, ki se le stežka oblikujejo, lahko z nekaj triki ukrotite v pravi magnet za oči. Nanje nanesite izdatno količino gela za moker videz in jih počešite za ušesa. Po želji lahko za okras dodate še eno ali dve lasni sponki.

Ljubko kratko

Čeprav kratkolase predstavnice nežnejšega spola nimate veliko možnosti za bogate novoletne pričeske, lahko praznični videz kljub temu osvežite – denimo z modnimi barvami. Letošnje frizerske smernice narekujejo večplastno barvanje, predvsem z odtenki sliv, jajčevcev in jagod. Pomagajte si z barvami, ki izginejo po enkratnem pranju.

Foto: Profimedia - Kratke pričeske

Z diademom

Se želite preleviti v pravo princesko? Potem diadem na vrhu vaše glave ne sme manjkati. Lase počešite ravno in jih zadaj spnite v figo. Pika na i naj bodo uhani, usklajeni z lasnim nakitom.

Črna

Včasih se zgražamo nad kom, ki na glavo zlije ves lonček briljantine. Morda za vsakdan to res ni prava količina, a za zabavo lahko tudi s sijajem malce pretiravate. Zlasti na črnih laseh bodo oljni in bleščeči dodatki delovali čudovito.

Veliko volumna

V modo se spet vračajo pričeske, za katere so bile značilne bogate oblike in veliko volumna. Lase po umivanju posušite v nasprotni smeri rasti, kar jim bo dalo večji obseg pri lasišču. Zadaj jih dodatno še natupirajte, spredaj pa gladko počešite za ušesa.

Foto: Profimedia - Ste za ljubke kodre?