Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vsestranska Anna je razkrila svoje nove načrte

1. 1. 2019; 09.00
Avtor: Andreja Comino
ana tia paynich hci

Anna Tia je svojo Anayo odpeljala v London. foto: Osebni arhiv

Skorajda ni izziva, ki se ga vsestranska Anna Paynich ne bi upala lotiti. Trenutno se v Londonu pripravlja na nov podjetniški izziv.

Plesalko smo dolgo poznali pod imenom Tia, pred dvema letoma pa je prevzela svoje krstno ime Anna. »Takrat sem se tudi začela ukvarjati z duhovnim zdravljenjem, in ker je hrana na prvem mestu, kot gonilo za telo, sem se želela izpopolniti še na tem področju. V alternativne metode sem se usmerila zaradi moje avtoimunske bolezni, z namenom, da si pomagam sama in lahko posledično pomagam še drugim,« pravi Anna, ki izstopa tudi po posebnem, mavričnem stilu oblačenja, s pričesko in modnimi dodatki. Nad vsem tem je navdušila tudi svojo prvošolko Anayo. »Ona je angel mojega življenja. Z njenim rojstvom so se moje prioritete glede potovanj in dela v Parizu, v modnem svetu, razpustile,« pove in doda, da je v minulih mesecih, po koncu snemanja šova Kmetija, poskušala nadoknaditi čas, ko se s hčerko nista videli.

V angleški prestolnici sta zelo uživali. foto: Osebni arhiv

NOVI IZZIVI IN PROJEKTI

»Trenutno sva s hčerko v objemu Londona. Kreativno izražava svoje ideje in načrtujeva projekt eteričnih olj za pozitivno življenje v naslednjem letu. To leto bomo zaključili modni projekt MK-exclusive v Londonu. Vse svoje delo in energije bomo okrepili in manifestirali na Stonehengeu. Naš namen je pomagati ljudem najti svetle točke v življenju in se iz tega dvigniti kot feniks,« pravi Anna Tia, ki ima v rokavu kar nekaj asov.

V začetku leta 2019 bo skupaj z novim produktom – kompletom štirih eteričnih olj, ki jih je razvila v Angliji  izšla tudi njena duhovna knjiga o brezpogojni ljubezni, ki bo pomagala mnogim. »Ideja je tlela že dalj časa in srečna sem, da sem jo skozi Kmetijo materializirala.«

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Potegnite črto nad to osebo!
Horoskop
Dnevni horoskop: Potegnite črto nad to osebo!
naslednji članek
Slovenska pevka rodila prvega dečka v 2019
Svet slavnih
Slovenska pevka rodila prvega dečka v 2019