profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tilen Lotrič dan pred finalom pokopal babico

3. 1. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
tilen lotrič

Tilen Lotrič foto: POP TV

Težka preizkušnja za superfinalista letošnjih Talentov.

Tilen Lotrič je na avdicijskem nastopu s svojo interpretacijo pesmi Vrača se pomlad Ota Pestnerja tako navdušil, da sta zlati gumb želela pritisniti tako Marjetka Vovk kot Lado Bizovičar. Nič drugače ni bilo na polfinalnem in finalnem nastopu, ko ga je na koncu premagala le zmagovalka Tjaša. Vseeno je pevec že med pripravami na finale trdo delal ter še isti večer izdal svojo prvo samostojno pesem in videospot, katerega snemanje je potekalo več kot osem ur, a poudarja, da so se kljub nizkim temperaturam med snemanjem v zabaviščnem parku zelo zabavali. Kljub temu pa je Tilna tik pred finalnim nastopom doletela huda preizkušnja. Umrla mu je namreč ljuba babica. Kako je to vplivalo na same priprave?

"Res je, žal se je to zgodilo tik pred finalom. Dan pred finalno oddajo smo imeli pogreb, a me je njeno slovo spodbudilo za delo in sem se kljub žalosti potrudil, kakor sem se lahko," je za Vklop povedal Tilen. 

Celoten intervju s superfinalistom oddaje Slovenija ima talent si lahko preberete v reviji Vklop, ki je izšla danes, 3. januarja 2019. Najdete ga tudi TUKAJ!

prejšnji članek
Takšna je bila Lara Komar pred 20 leti
Svet slavnih
Takšna je bila Lara Komar pred 20 leti
naslednji članek
Rok, Natalija in njena hči že družina
Svet slavnih
Rok, Natalija in njena hči že družina