901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rok, Natalija in njena hči že družina

3. 1. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
Natalija Gros, Rok Kunaver

Natalija Gros in Rok Kunaver foto: Mediaspeed

Očitno je, da je dinamika med njimi odlična.

Letošnji vstop v novo leto je bil prvi, ki sta ga skupaj preživela tudi plezalka in zmagovalka druge sezone šova Zvezde plešejo Natalija Gros ter igralec Rok Kunaver. Seveda pa je z njima 'najdaljšo noč v letu' preživela tudi Natalijina skoraj štiri leta stara hči Ela Breceljnik, ki jo ima plezalka s preminulim možem Juretom. 

To priložnost je Natalija izkoristila tudi za objavo prve skupne 'družinske' fotografije, na kateri so Natalija, Rok in Ela, ta pa je očitno nastala med praznično obarvano večerjo. Ob njej je simpatična plezalka zapisala: Ob njej pa je zapisala: "Srečno novo leto 2019! Družina Breceljnik Gros Kunaver." Seveda je že prej objavila številne fotografije trenutkov, ki sta jih skupaj preživela z igralcem, tokrat pa je prvič ob njima tudi deklica. 

Natalija in Rok sta se sicer spoznala in zbližala med pripravami na oddajo Zvezde plešejo, pri kateri sta oba sodelovala kot zvezdniška obraza. Kljub temu pa sta vest o razmerju skrivala vse do konca šova, saj sta želela svoje sodelovanje takrat opraviti profesionalno. "Spoznala in zaljubila sva se med šovom Zvezde plešejo. Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvari nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom," sta takrat povedala za medije. 

prejšnji članek
Tilen Lotrič dan pred finalom pokopal babico
Resničnostni šovi
Tilen Lotrič dan pred finalom pokopal babico
naslednji članek
Zmagovalka Talentov iskreno o svojem fantu
Resničnostni šovi
Zmagovalka Talentov iskreno o svojem fantu