vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Čustveno sporočilo ameriškega lepotca
| V.M.

Čustveno sporočilo ameriškega lepotca

Zac Efron, Profimedia

Zdaj je jasno, zakaj je igralec Zac Efron postal tako krasen človek.

Tisti, ki osebno poznajo igralca in pevca Zack Efrona, vedo o njem povedati le lepe reči. Da je izjemno prijazen, spoštljiv, moder in marljiv človek, s posluhom do sočloveka. A da je temu tako, se gre kot kaže zahvaliti prav posebni osebi v njegovem življenju …

Zahvala gre Zacovemu dedku

Dedek ameriškega zvezdnika je konec tedna slavil častitljivih 91. let. Zac, ki svojega starega očeta nadvse spoštuje, je ob tej priložnosti s spletnimi prijatelji delil čustven zapis, s katerim se je poklonil sivolasemu možu. Takole je zapisal:

"Vse najboljše za 91. rojstni dan originalnemu Efronu! Človeku, ki je uresničil vse, kar si je zadal. Po vojni se je poročil z mojo čudovito babico Dotty, s katero sta vzgojila tri mlade Efrone – eden izmed slednjih je res fant od fare, to je moj oče. Vse od dne, ko sem prišel na ta svet, me je učil o življenju: kako pripovedovati zgodbe, smučati, se smejati, ljubiti, trdo delati, cenili prave stvari, kako dobroto prenašati naprej, kako pomembno je, da z drugim ravnam tako, kot bi želel, da drugi ravnajo z menoj ter kako naj vsak dan živim polno. Še nikoli nisem videl, da bi kdo tako razsvetlil nebo, kot ti, dedek. Hvala, ker si moj idol, mentor, najboljši prijatelj in najboljši smučar v družini. Vse najboljše za 91. rojstni dan, dedi! Rad te imam."