julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Čustveno sporočilo ameriškega lepotca
| V.M.

Čustveno sporočilo ameriškega lepotca

Zac Efron, Profimedia

Zdaj je jasno, zakaj je igralec Zac Efron postal tako krasen človek.

Tisti, ki osebno poznajo igralca in pevca Zack Efrona, vedo o njem povedati le lepe reči. Da je izjemno prijazen, spoštljiv, moder in marljiv človek, s posluhom do sočloveka. A da je temu tako, se gre kot kaže zahvaliti prav posebni osebi v njegovem življenju …

Zahvala gre Zacovemu dedku

Dedek ameriškega zvezdnika je konec tedna slavil častitljivih 91. let. Zac, ki svojega starega očeta nadvse spoštuje, je ob tej priložnosti s spletnimi prijatelji delil čustven zapis, s katerim se je poklonil sivolasemu možu. Takole je zapisal:

"Vse najboljše za 91. rojstni dan originalnemu Efronu! Človeku, ki je uresničil vse, kar si je zadal. Po vojni se je poročil z mojo čudovito babico Dotty, s katero sta vzgojila tri mlade Efrone – eden izmed slednjih je res fant od fare, to je moj oče. Vse od dne, ko sem prišel na ta svet, me je učil o življenju: kako pripovedovati zgodbe, smučati, se smejati, ljubiti, trdo delati, cenili prave stvari, kako dobroto prenašati naprej, kako pomembno je, da z drugim ravnam tako, kot bi želel, da drugi ravnajo z menoj ter kako naj vsak dan živim polno. Še nikoli nisem videl, da bi kdo tako razsvetlil nebo, kot ti, dedek. Hvala, ker si moj idol, mentor, najboljši prijatelj in najboljši smučar v družini. Vse najboljše za 91. rojstni dan, dedi! Rad te imam."