stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustveno sporočilo ameriškega lepotca

9. 1. 2019; 05.00
Avtor: V.M.
Zac Efron

Zac Efron foto: Profimedia

Zdaj je jasno, zakaj je igralec Zac Efron postal tako krasen človek.

Tisti, ki osebno poznajo igralca in pevca Zack Efrona, vedo o njem povedati le lepe reči. Da je izjemno prijazen, spoštljiv, moder in marljiv človek, s posluhom do sočloveka. A da je temu tako, se gre kot kaže zahvaliti prav posebni osebi v njegovem življenju …

Zahvala gre Zacovemu dedku

Dedek ameriškega zvezdnika je konec tedna slavil častitljivih 91. let. Zac, ki svojega starega očeta nadvse spoštuje, je ob tej priložnosti s spletnimi prijatelji delil čustven zapis, s katerim se je poklonil sivolasemu možu. Takole je zapisal:

"Vse najboljše za 91. rojstni dan originalnemu Efronu! Človeku, ki je uresničil vse, kar si je zadal. Po vojni se je poročil z mojo čudovito babico Dotty, s katero sta vzgojila tri mlade Efrone – eden izmed slednjih je res fant od fare, to je moj oče. Vse od dne, ko sem prišel na ta svet, me je učil o življenju: kako pripovedovati zgodbe, smučati, se smejati, ljubiti, trdo delati, cenili prave stvari, kako dobroto prenašati naprej, kako pomembno je, da z drugim ravnam tako, kot bi želel, da drugi ravnajo z menoj ter kako naj vsak dan živim polno. Še nikoli nisem videl, da bi kdo tako razsvetlil nebo, kot ti, dedek. Hvala, ker si moj idol, mentor, najboljši prijatelj in najboljši smučar v družini. Vse najboljše za 91. rojstni dan, dedi! Rad te imam."

prejšnji članek
Plestenjak: Očitno smo nekaj naredili prav
Svet slavnih
Plestenjak: Očitno smo nekaj naredili prav
naslednji članek
Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno
Zdravje
Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno