sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

spice girls Svet24.si

Spice Girls v velikih težavah: bo turneja ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

peterka in špela rojc Njena.si

Resnica o Primoževi skrivnostni svetlolaski

BAR: Katarinina mama nad produkcijo?
| Katja Kaja

BAR: Katarinina mama nad produkcijo?

Katarini je uspelo priti vse do finala šova., Planet TV

Mami finalistke letošnjega Bara Katarine Kosem ni bilo všeč dogajanje pred in v finalu šova.

Nekdanja slovenska političarka Andrijana Starina Kosem se je po finalu Bara, v katerem sta nastopala njena otroka Katarina in Vid, oglasila na družbenem omrežju in izpostavila nekatere nepravilnosti, ki jih je po njenem mnenju naredila produkcija resničnostnega šova. 

"Poglejte, kako je Planet po pomoti že ob 19.56 objavil, kdo je ostal v bitki, še preden se je finale začelo," je zapisala v objavi in ob tem pripela še fotodokaz ter namignila, da vsi oddani glasovi očitno niso imeli nikakršne veljave. Zmotilo pa jo je tudi dejstvo, da nje oziroma Katarinine družine ni nihče kontaktiral. "Zmagovalčeva mati je dva dneva prej poslala pismo, mama drugega in tretjega sta bili povabljeni v studio, nas ni nihče kontaktiral, če lahko kaj povemo, ali pa pridemo v primeru, če Katarina zmaga, torej so vedeli, na ne bo." 

Za pojasnilo smo se obrnili tudi na predstavnike za odnose z javnostmi pri Planet TV, kjer so nam pojasnili: "Pred začetkom finalne oddaje je novinarka na spletni strani šova odprla novičko, ki jo je osveževala tekom celotnega večera. Ker se čas objave ne posodablja avtomatsko, je ostal isti kot ob prvi objavi. Zadaj ni nobene zarote, prav enako lahko na portalu opazite pri vsakem spremljanju dogodkov v živo (na primer športnih dogodkih). Če bi gospa Starina Kosem preverila URL novičke, bi opazila, da je vedno enak (s končnico veliki-finale-bara-kdo-bo-domov-odnesel-50-tisoc-evrov-vzivo-487070), medtem ko se je naslov spremenil vsaj petkrat (po vsakem odhodu barovca in ob zmagi)," ob tem so še dodali, da ima omenjena novica še vedno enako urno oznako, kljub temu, da se zdaj nanaša na končnega zmagovalca. Članek lahko vidite tukaj

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.