vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Strta in užaloščena Inja Zalta
| V.M.

Strta in užaloščena Inja Zalta

Inja Zalta na jesenskem tednu mode., Mediaspeed

Kaj se dogaja z lepo Injo Zalta? Oboževalci se sprašujejo, zakaj je na fotografijah tako otožna ...

Igralka in fotomodel Inja Zalta velja za mistično lepotico, ki na nenavaden in skrivnosten način pritegne pozornost a vsakem koraku. Tudi med potikanjem po spletnih okvirjih družabnih omrežij, kjer pogosto mami z zapeljivimi posnetki.

Prav na slednjih lahko zasledite, da je njen izraz na obrazu skoraj vedno resen, otožen, a hkrati neustavljivo zapeljiv. Inja ima pač naraven talent za poziranje pred fotografskim objektivom, že kot deklica je se je namreč znala v kamero zazreti zadržano, a s pogledom dekleta, ki predstavlja pravi magnet za lovce na perspektivne fotomodele.

Izraz umetnosti, ne stanja duha

Se pa njeni oboževalci sprašujejo, zakaj na fotografijah, s katerimi jih razvaja, skoraj nikoli ni videti srečna. Na njenem obrazu se namreč le redko nariše zadržan nasmeh, zato so ji slednje tudi omenili. No, lepotička se je hitro javila in pojasnila, da se sicer vedno smeji.

Inja je le ljubiteljica umetniške fotografije, pri tovrstnem poziranju in izražanju lepote pa kakopak ni potrebno, da model objektivu nameni širok nasmeh. Lepotička torej še zdaleč ni otožna, le na lepoto je potrebno pogledati z očmi umetnika in sestopiti izven začrtanih okvirjev, ki naj bi orisali pomen sreče, radosti in veselja ...

FOTO: Tako Bizovičar z družino uživa na počitnicah