Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To se skriva za fotografijami njene transformacije!

13. 1. 2019; 09.10
Avtor: V.M.
indira

Indira foto: Instagram: Indira Ekić

Mnogi jo vidijo kot navdih, drugi ob omembi njenega imena zavijajo z očmi. A Indira se na ljudi, ki ji ne želijo dobro, ne ozira prav dosti. Pravzaprav ji služijo kot motivacija, da niza vedno nove uspehe. Tokrat je iskreno spregovorila o tem, kaj se skriva za lepimi fotografijami njene preobrazbe.

Finalistka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić se je sprehodila po spominih, ki jih je nanizala v zadnjem letu. "Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilogram gor, kilogram dol … Pogostokrat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot, da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo - pizza ali garanje izven cone udobja? Še vedno se iščem," je iskreno pojasnila na družabnem omrežju ter se v nadaljevanju sledilcem zahvalila za vso podporo.

Indira prej in potem foto: Planet TV

"Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe," je odločna svetlolaska, ki želi z objavljanjem uspehov in nasvetov spodbujati zlasti tiste, ki na svoji poti potrebujejo motivacijo, da uresničijo zastavljene cilje.

"Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije, vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj, kar lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli."

Indira Ekić foto: Mediaspeed

Indira je nato v Instagram zgodbi še razkrila, kaj natanko se skriva za fotografijami, ki prikazujejo njeno telesno preobrazbo. "Ta transformacja ni nastala čez noč, na sliki ni prikazan švic, veliko živcev, zadnjih ponovitev vaj, ko greš čez svoje meje, solz na robu obupa, ko bi najraje pojedla vse kar vidim, pa ne smem. Ker si želim doseči cilje."

Svetlolaska v teh dneh marljivo uravnava telesno težo. Preverite zakaj: Indira spet na hujšanje

Pot do cilja ni bila lahka.

Pot do cilja ni bila lahka. foto: Instagram story: Indira Ekić

prejšnji članek
Helena Blagne: 'Nisem le diva, sem mnogo več!'
Svet slavnih
Helena Blagne: 'Nisem le diva, sem mnogo več!'
naslednji članek
Franci Kek padel na foro
Svet slavnih
Franci Kek padel na foro