stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome prejela pohvalo ameriškega producenta!

19. 1. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
Salome

Salome foto: M24/Marko Vavpotič

Predstavnik lastnikov licence muzikala Menopavza je pohvalil izjemno delo ustvarjalcev slovenske različice, zlasti Salome, ki je nanj naredila še posebej velik vtis.

Glasbena komedija Menopavza v Sloveniji beleži izjemen uspeh, dosegli so namreč celo gledališki redkord razprodanih predstav. Kaj je ključ uspeha slovenske različice komedije  je zanimalo tudi ameriške nosilce licence muzikala GFour Productions. 

Igralec, režiser in producent Seth Greenleaf si je tako v Špas teatru ogledal, kako v živo deluje kemija med štirimi damami: Heleno Blagne, Zvezdano Mlakar, Urško Vučak Markež in Salome ter ob videnem doživel izjemno prijetno presenečenje. Kreativno delo slovenskih ustvarjalcev ga je namreč tako navdušilo, da je na družabnem omrežju strnil častitljivo pohvalo.

Zapisal je, da je uprizoritev sicer precej drugačna od njihove različice, a hkrati ostaja del srca in duše osnovne zgodbe. Zlasti ga je pritegnila vključitev transspolne igralke Salome, katere izjemna igra je po njegovem mnenju popestrila celotno predstavo in jo obogatila z dodano vrednostjo. "Predstava je zaplula tja, kjer še nismo bili, učinek pa je bil zelo ganljiv. Globok poklon za njihovo vizijo in pogum," je na družabnem omrežju zapisal Greenleaf.

"Mislila sem, da mi bodo dolgi monologi povzročali težave, a sem ugotovila, da mi gredo ti lažje kot krajši." foto: M24/Marko Vavpotič

Pohvala je kakopak močno ganila Salome, ki se je odločila, da svoje občutke deli s spletnimi prijatelji: "Ne vem, komu naj se prej zahvalim. Vesolju, producentki ali sebi. Neverjetno sem hvaležna za Menopavzo in vse kar je do sedaj prinesla. Da bo to uspešnica, sem slutila že na začetku, da pa bo tako navdušila ustvarjalce in lastnike licence, pa si nisem predstavljala. Neverjetno me veseli, da v predstavi predstavljam svojo zgodbo kot transspolna oseba in še bolj vesela sem, da je ravno ta moment najbolj ganil našega glavnega producenta. Hvala!"

prejšnji članek
Dober prijatelj ni pozabil Šerbi
Svet slavnih
Dober prijatelj ni pozabil Šerbi
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pojavile se bodo stare težave
Horoskop
Dnevni horoskop: Pojavile se bodo stare težave