požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dober prijatelj ni pozabil Šerbi

19. 1. 2019; 09.00
Avtor: Revija Zvezde
Barbara Šerbec - Šerbi

Šerbi foto: Mediaspeed

V devetdesetih je osvajala odre po Sloveniji in skupaj s preostalimi člani skupine Agropop nanizala vrsto uspešnic, danes pa se Barbara Šerbec - Šerbi bori s hudo sladkorno boleznijo, zaradi katere je ostala že brez obeh nog.

Vendar spomini niso pozabljeni in občasno jo z obiskom razveseli tudi kateri od njenih nekdanjih glasbenih kolegov. Eden takšnih, Slavc L. Kovačič - Spidi iz nekoč prav tako priljubljene skupine Čudežna polja, je fotografijo z obiska v Domu starejših občanov Radenci, kjer Šerbi trenutno biva, pred kratkim objavil na svojem profilu na Facebooku. 

»Agropopovka Šerbi in čudežnik Slavc, nekoč skupaj na odru, danes pa na obisku in ob obujanju spominov. Najbolj vesel sem, ker kljub hudi bolezni še vedno ohranja igrivost in optimizem in v duši ostaja dobra stara Šerbi, ki se razveseli vsakega obiska.« Dodal je še, da se mu obisk bolne prijateljice ne zdi nobena žrtev, temveč nekaj popolnoma normalnega. Upamo, da ga pogosto posnemajo tudi drugi Šerbijini prijatelji in znanci ter pevki tako vsaj malo polepšajo težke dni.

prejšnji članek
Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico
Svet slavnih
Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico
naslednji članek
Salome prejela pohvalo ameriškega producenta!
Svet slavnih
Salome prejela pohvalo ameriškega producenta!