900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boris Cavazza po kapi dobro okreva

20. 1. 2019; 09.00
Avtor: Revija Zvezde
Boris Cavazza in Ksenija Benedetti

Ksenija z možem, igralcem Borisom Cavazzo. foto: Mediaspeed

Letošnje leto se je za gledališko legendo Borisa Cavazzo začelo nadvse imenitno, predvsem pa bo slavnostno in v znamenju jubilejev.

Z ženo Ksenijo Benedetti sta zelo zadovoljna, da krasno okreva po kapi, zaradi katere je v zadnjih mesecih preteklega leta njegovo življenje viselo na nitki. Zdaj že lahko gre tudi naokoli in se druži s sorodniki in prijatelji. Tako se je v prvih dneh novega leta skupaj z najmlajšim sinom, šestnajstletnim Aleksandrom Borisom, in Ksenijo odpravil na Obalo, kjer je njena mama, upokojena učiteljica Marija Mahne, praznovala častitljivi jubilej, osemdeseti rojstni dan. Marija se s svojim zetom zelo dobro razume, vzoren odnos pa ima tudi s svojo hčerko, s katero se slišita prav vsak dan, zelo pogosto, kolikor zaposleni Kseniji dopušča čas, pa tudi vidita. Marija je okroglo obletnico dočakala dobrega zdravja in še boljšega razpoloženja. Zet pa ji tesno sledi, saj bo osemdeseti rojstni dan praznoval 2. februarja. Rodil se je v Milanu, očetu Italijanu in mami Slovenki. Čeprav je imel zelo težko otroštvo, je bil vedno borec, ki je sledil svojemu srcu in sanjam. V življenju je doživel veliko lepega, pa tudi prestal mnogo hudega. Na srečo pa ima zadnja leta ob sebi Ksenijo, ki mu je spet vrnila iskrice v oči.

Generalka za Borisovo zabavo: Aleksander Boris Cavazza, Marija Mahne, Ksenija Benedetti in Boris Cavazza v Kopru foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Razkrila svojo ljubezensko zgodbo
Svet slavnih
Razkrila svojo ljubezensko zgodbo
naslednji članek
Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok
Zdravje
Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok