900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nesreča sredi predstave: Mlakarjeva utrpela padec!

24. 1. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
zvezdana mlakar menopavza

Zvezdana Mlakar je sinoči med predstavo Menopavza hudo padla z mize in pistala na urgenci. foto: Jure Makovec

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je dokazala, da je prava borka. Navkljub nesreči, ki se je pripetila na vrhuncu predstave in tekom katere je utrpela hude bolečine, je namreč profesionalno nadaljevala z igro …

Zvezdana Mlakar je v sredo, okrog polnoči, na predstavi muzikala Menopavza, ki so ga s soigralkami uprizarjale v Novem mestu, doživela sila neprijetno nezgodo. Na vrhuncu dogajanja je namreč pod njeno težo popustila mizica, zaradi česar je grdo padla in utrpela tako močan udarec, da se ji je zvrtelo od hude bolečine.

"V prizoru, ko jaz zapojem svojo 'tožbo' čez celulit in se zavihtim na okroglo mizico, se je zgodilo ... mizica je popustila in sva obe zgrmeli po tleh, ujela sem se na desno roko in 'videla zvezde' od bolečine. Zagledala sem zaprepadene izraze soigralk , skozi možgane pa mi je zletelo 'show must go on ', na odru se ne ustaviš, nikoli! Govorila sem tekst naprej, solze so mi tekle (od bolečine), ljudje so se smejali, so mislili, da res jočem zaradi celulita ... potem sem za nekaj trenutkov stekla z odra (v prizoru, kjer lahko, ker mi je šlo na bruhanje) in odigrale smo do konca, roka mi je visela ob telesu ... samo eno sem razmišljala, eno silno željo sem imela, da je vse v redu z mojimi kostmi, da si nisem nič zdrobila. Zavedala sem se, da sem vsa pod adreanalinom in, da se bo resnica pokazala, čez kakšno uro ... zato so me odpeljali na urgenco," je Zvezdana na družabnem omrežju opisala pripetljaj preteklega večera in v nadaljevanju pojasnila, da je z njo k sreči vse v redu. "Cela sem, nič ni zlomljeno ali počeno, boli, a je celo, celo ...Sreča? Sreča spremlja pogumne! Haha, dokaz, da znam pasti in tudi vstati in, da imam, haha, dobre, močne kosti!"

prejšnji članek
Okužbe na pohodu: Pazite na dojenčke
Svet slavnih
Okužbe na pohodu: Pazite na dojenčke
naslednji članek
Ana Klašnja še nikoli tako seksi
Svet slavnih
Ana Klašnja še nikoli tako seksi