oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni režiser naj bi posiljeval dečke

25. 1. 2019; 05.00
Avtor: T. J.
bryan singer

Štirje zdaj že odrasli moški trdijo, da jih je Bryan spolno nadlegoval oziroma posilil, ko so bili še mladoletni. foto: Profimedia

Mesec dni pred podelitvijo oskarjev se Bryan Singer ponovno sooča z očitki o spolni zlorabi, ki pa jih je označil za lažne.

Filmskega ustvarjalca Bryana Singerja, režiserja biografske glasbene drame Bohemian Rhapsody, več moških obtožuje, da jih je v mladosti spolno nadlegoval. Bryan vse očitke ostro zavrača, ljudje, ki ga obtožujejo, pa so po njegovih besedah 'pripravljeni lagati za denar in pozornost'. Ameriška revija The Atlantic je objavila izjave štirih moških. Eden od njih trdi, da je imel pri 15 letih spolni odnos z Ryanom, drugi pa naj bi se z njim zapletel pri 17 letih. Ker se je to menda dogajalo pred 20 leti, ko je bil Bryan seveda že polnoleten, gre za kaznivo dejanje. Tretji moški, ki je bil takrat star 13 let, pa navaja, da ga je zvezdnik otipaval po spolovilu. »Nekatere domnevne žrtve pravijo, da jih je režiser zapeljal, nekatere pa govorijo celo o posilstvu,« med drugim piše v članku. To pa ni prvi očitek na račun 53-letnika, saj je neki moški že decembra 2017 trdil, da ga je Bryan posilil, ko je bil star 17 let.    

prejšnji članek
Po moževi smrti končno spet zaljubljena?
Svet slavnih
Po moževi smrti končno spet zaljubljena?
naslednji članek
4 zanimiva dejstva o rdečem vinu
Svet slavnih
4 zanimiva dejstva o rdečem vinu