Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleksandra Balmazović v pričakovanju

27. 1. 2019; 05.00
Avtor: A.C. Zvezde
Aleksandra Balmazović

Aleksandra Balmazović foto: POP TV

Aleksandra Balmazović si je za letošnje leto zadala veliko stvari.

"Vsako leto sem za praznike kam odpotovala, konec lanskega leta pa sem bila za spremembo doma in bilo je vrhunsko. Končno sem se posvetila prijateljem, družini, žuriranju. Novo leto sem dočakala na mizi, ob najljubši glasbi, ob zori," pravi igralka Aleksandra Balmazović.

Obenem je tudi premislila, kaj si želi in česa ne. "Za leto 2019 obljubim, da ne bom dajala praznih obljub, da bom še bolj vztrajna tam, kjer je treba, in manj tam, kjer ni treba, da bom do konca poskusila iztrebiti vso svojo nečimrnost. Naučila se bom enega novega športa, peti, tudi kadar nisem v kopalnici ali na žuru, izkoristila bom ‘prazen tek’ (denimo za igranje klavirja), preteči nameravam vsaj 21 kilometrov (upam, da ne bom tekla v napačno smer). Rada bi krotila svoj temperament v trenutkih, ko ta ni potreben, in ga spustila, ko je potreben. Še bolj se bom potrudila oproščati in sprejemati, obenem pa si želim, da bom znala izbirati, odločati, odzivati se, delovati hrabro, neomajno, iskreno, brez dvomov in zadržkov, s strastjo in odgovorno, pa četudi kdaj napačno. Upam tudi, da bom znala prepoznati nove in dobre priložnosti, da bom znala prebrati znake na poti in videti opozorilne znake na ljudeh," za leto 2019 načrtuje Aleksandra.

Odločila se je, da ne bo več tarnala, dajala praznih obljub, stvari jemala preveč dramatično, komentirala drugih, nasedala na iste prazne in neplodne obljube ter igrice brezkompromisnih prevarantov, govorila, da si česa ne upa, ne bo pomagala tistim, ki nimajo, ne morejo, ne znajo le zato, ker se to dobro sliši, temveč zato, ker razume in ve, da je dajati več kot dobiti, ljubiti več kot biti ljubljen. Poskušala bo speči več potic, ne bo se več jezila na druge, če bo slabe volje, ne bo več odlašala na pojutrišnjem, ne bo dovolila strahu, da pohodi njen pogum, ker bo poslušala sebe. "Neorganiziranosti, neredoljubnosti in zmedenosti pa se letos ne bom dotikala, saj moram kaj pustiti tudi za leto 2020," se smeji Aleksandra.

prejšnji članek
Zmagovalec Kmetije v boj za laskavi naziv
Svet slavnih
Zmagovalec Kmetije v boj za laskavi naziv
naslednji članek
9 razlogov, zakaj potovanje otrokom koristi
Zdravje
9 razlogov, zakaj potovanje otrokom koristi