Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč skupaj z zvezdo serije Larina izbira

29. 1. 2019; 08.30
Avtor: K.M.
doris in marko

Doris in Marko foto: Levo: Promocijski material; desno: Planet TV

Kakšna je njuna povezava?

Se še spomnite hrvaške igralke Doris Pinčić poročene Rogoznica, ki je pred leti navduševala v vlogi Lare Zlatar v hrvaški nadaljevanki Larin izbor. Doris se je po koncu nadaljevanke podala v materinstvo, saj ima z možem, glasbenikom Borisom Rogoznico, dva otroka, igralstvo pa je zamenjala z vlogo televizijske in radijske voditeljice. Ravno na tej točki pa se bo letošnjo pomlad povezala z Markom Potrčem. Oba bosta namreč vodila novo oddajo Nepremagljivi (Fittest Family), Marko na slovenski televiziji Planet TV, Doris pa hrvaško različico na televiziji RTL, saj televiziji oddaji pripravljata v medsebojnem sodelovanju. 

Doris Pinčić Rogoznica foto: Planet TV

"To bo vrhunska preizkušnja, o kateri bodo nekoč razlagali svojim otrokom in vnukom. To obljubim," ob tem zatrjuje Marko Doris pa je na družbenem omrežju zapisala: "V novem TV projektu bom končno oblečena v trenirko in z minimalno količino ličil. Tako so mi vsaj obljubili."

Marko Potrč foto: Planet TV

V oddaji Nepremagljivi (Fittest Family) se bodo v obeh državah pomerile najbolj fit družine, med premagovanjem pa jih bodo med športnim izzivi motivirali in jih trenirali izkušeni športniki. Na preizkušnji bosta tako fizična pripravljenost kot ekipi duh, zato sestavite štiričlansko družinsko ekipo in se prijavite na najbolj športno družinsko preizkušnjo!

prejšnji članek
Pregreha, s katero lahko še vedno ohranjate linijo
Zdravje
Pregreha, s katero lahko še vedno ohranjate linijo
naslednji članek
Asli tudi v resnici tako dobra
Svet slavnih
Asli tudi v resnici tako dobra